INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Update A picat varianta Adana pentru Marius Șumudică: „Ușa e închisă!”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 august 2021 15:17 / Actualizat duminica, 29 august 2021 18:01

Marius Șumudică (50 de ani) nu va ajunge la nou-promovata Adana Demirspor după ce a rămas liber de contract.

UPDATE: „Ușa pentru Șumudică este închisă!” la Demirspor

Chiar dacă presa turcă a vehiculat azi că Șumudică este pe lista celor de la Adana Demirspor pentru a-l înlocui pe Samet Aybaba, proaspăt demis de la echipă, publicația Fanatik anunță că Adana nu intenționează să-i facă o ofertă antrenorului român, care a mai antrenat în Turcia la Kayserispor, Gaziantep și Rizespor.

Sub titlul „Ușa pentru Șumudică este închisă”, articolul din cotidianul turc informează că motivul pentru care Adana nu e interesată de Șumudică e că oficialii clubului au ajuns deja la o înțelegere cu Vincenzo Montella (47 de ani), tehnician italian care a mai pregătit echipe precum AS Roma, Fiorentina, AC Milan sau Sevilla. 

Adana Demirspor a demarat deja negocierile cu antrenorul italian, iar jurnalistul Tunc Kayaci, de la beIN Sports precizează că „s-a ajuns deja la o înțelegere cu Montella, care își va cunoaște noua echipă în timpul pauzei competiționale pentru meciurile echipelor naționale”.

Știrea inițială: Marius Șumudică, pe lista lui Adana Demirspor

Adana Demirspor, nou promovată în prima ligă turcă, l-a demis astăzi pe antrenorul Samet Aybaba. Marius Șumudică s-ar afla pe lista posibililor înlocuitori, iar vestea îi surâde. Crede că ar gestiona bine relația cu rebelii Mario Balotelli și Younes Belhanda. 

Marius Șumudică: „Turcia este a doua mea casă”

„Turcia este a doua mea casă. M-am simțit grozav acolo, iubesc oamenii, iubesc fotbalul lor. Sunt onorat să se vorbească despre o posibilă revenire a mea. 

Cred că Balotelli și Belhanda sunt jucători pe care trebuie să îi păstrezi 90 de minute pe teren. Sunt jucători excepționali care pot face diferența în orice moment al meciului”, a declarat Marius Șumudică, potrivit jurnalistului Emanuel Roșu.

Nume cu greutate în lotul lui Adana Demirspor

Șefii celor de la Adana au investit masiv în această vară. Printre fotbaliștii celebri din lot se regăsesc Mario Balotelli (31 de ani), Younes Belhanda (31 de ani), Gokhan Inler (37 de ani) sau Benjamin Stambouli (31 de ani).

Pentru Marius Șumudică ar fi a patra aventură în Turcia. Le-a mai pregătit pe Kayserispor, Gaziantep și Rizespor. Precendentul mandat a fost unul scurt, între ianuarie și martie 2021. A plecat după ce și-a criticat dur jucătorii în spațiul public.

Mario Balotelli, scandal cu antrenorul la Adana

Scene neverosimile au avut loc vineri, în prima ligă a Turciei, în timpul partidei Adana Demirspor - Konyaspor, scor 1-1. Celebrul Mario Balotelli (31 de ani) a avut o nouă răbufnire care face înconjurul internetului.

Schimbat în minutul 57 cu Ezeh, după o prestație per total modestă, Mario Balotelli a avut o răbufnire violentă pe margine. Frustrat că a fost scos din teren după nici o oră, italianul a ales să se răzbune în stilul propriu pe antrenorul Samey Aybaba.

Rebelul Balotelli a aruncat cu sticle, și-a vărsat nervii pe banca de rezerve și chiar l-a bruscat pe coechipierul care încerca să-l consoleze pe italian.

VIDEO Gabi Răduță, poveste amuzantă alături de Șumudică: „Am ajuns cu 5 minute înaintea meciului!”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Cosmin Contra a fost prezentat oficial la noua echipă » Calcă pe urmele lui Iordănescu, Pițurcă și Boloni!

Radu Drăgușin negociază cu altă formație din Serie A: „Cei de acolo îl iau să joace!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
risc_mix
risc_mix  •  30 August 2021, 09:01

N-a picat frate. Pur si simplu n-a existat. A fost doar o minciuna aruncata de Ninel care a vrut sa arate ca nu e afectat de demitere si ca e atat de apreciat ca toata lumea il vrea. In realitate el este un mediocru dar siun caracter urat.

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  29 August 2021, 21:06

Daca dam timpul inapoi, gasim o postare a mea in care il atentionam pe cel in cauza atunci ca se lauda ca a venit la CheFeRe sa aduca bani cu roaba”Sumudica, nici nu stii cat de mic incepi sa fii”

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  29 August 2021, 18:34

Ieri se plimba falos cu Loganul. Acum s-ar multumi cu un Lastun, dar si-a mancat obrazul si acolo.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează