INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RIZESPOR - GAZIANTEP 3-0

RIZESPOR - GAZIANTEP 3-0. Marius Șumudică a intrat în videoconferinţă cu jucătorii săi înainte de meciul cu Gaziantep! Ce le-a promis + prima reacție după victorie

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 18:29 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 18:57

Rizespor, noua echipă a lui Marius Șumudică, s-a impus azi, scor 3-0, contra lui Gaziantep, fosta formație a antrenorului român.

Marius Șumudică nu a fost astăzi la meci. Antrenorul, care a semnat un contract pe un an și jumătate cu Rizespor, ajunge vineri la echipă și debutează sâmbătă, la Istanbul, cu Bașakșehir. Dar el le-a făcut o surpriză noilor săi elevi. Și celor din stafful tehnic. A fost o revanșă și față de fostul său club.

Marius Șumudică, primă pentru jucătorii lui Rizespor

Înaintea partidei, a discutat cu antrenorii care s-au ocupat de formație în ultimele zile și le-a spus totul despre tactica lui Gaziantep. Iar azi, a intrat în videoconferință cu jucătorii chiar la pauza meciului, în vestiar, dezvăluie Fanatik. Mai mult. Cotidianul turc susține că Șumudică le-a promis fotbaliștilor o primă specială de la el dacă înving. Cuvintele sale au avut efect. Era 1-0 după prima repriză, s-a terminat 3-0.

Fanatik mai scrie că tot Șumi a făcut schimbările din repriza secundă, comunicându-i lui Ersin Aka prin telefon

Discuție cu președintele lui Gaziantep

Potrivit publicației Futbol Arena, înainte să negocieze cu antrenorul, președintele lui Rize, Hasan Kartal, l-a sunat pe Mehmet Büyükekşi pentru a-i cere informații despre Șumudică. Și liderul lui Gaziantep i-ar fi vorbit frumos despre el. Imediat, Kartal a încheiat înțelegerea cu tehnicianul.

Marius Șumudică, după Rizespor – Gaziantep: „Mi-a fost foarte frică”

„Sunt foarte bucuros pentru această victorie. Mi-a fost frică de acest meci, foarte frică. Gaziantep este o echipă puternică şi ştiu foarte bine acest lucru. De 28 de meciuri nu a existat joc să nu dea gol. Dar iată că Rizespor a reuşit. Este meritul total al noilor mei jucători. 

Am avut două şedinţe cu ei prin Zoom, ieri, după ce am semnat, şi astăzi. Au pus în practică tot ce am vorbit. Îi felicit pentru cum au jucat şi pentru cele trei puncte. Căpitanul echipei mi-a transmis că el şi colegii săi mă aşteaptă cât mai repede la antrenament”, a declarat Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

VIDEO „ Marius Șumudică a făcut minuni în Turcia! Cluburile din România nu și-l mai permit!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Rizespor - Gaziantep 3-0 » Noua echipă a lui Marius Șumudică, fără milă față de Maxim și Toșca!

Toate detaliile despre noul club a lui Marius Șumudică » Un fost jucător de la FCSB și un campion în Premier League și Ligue 1 se află în lot

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
ray51
ray51  •  22 Ianuarie 2021, 10:51

Interesant, formidabil, incredibil! Ce intamplare... sa-ti infrangi fosta echipa (nu oarecare!) prin telefon... Asta da NOROC. Oare sa-i mearga tot asa, ba si mai bine? Deocamdata sunt in asteptare.

luker
luker  •  20 Ianuarie 2021, 22:49

Daca antreneaza ambele echipe, Sumudica tot face schimbarile castigatorare si nu pierde.

1ianuarie
1ianuarie  •  20 Ianuarie 2021, 22:39
Postat de elgabri pe 20 Ianuarie 2021, 19:44

Am o intrebare pentru toti cum poti sa numesti un om matur din zilele noastre care nu a reusit sa ia BAC ul ??

Ei na,a luat barca,a trecut Bosforul și câștigă niște bănuți de la turci. La noi e greu,n-ai cu cine,toți “e dăștepți” cu BAC.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează