INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONTRACT

Marius Șumudică s-a înțeles cu noua echipă! Continuă în prima ligă, după ce s-a despărțit de Al-Shabab: „Contract cu șase zerouri”

Marius Șumudică / Sursă foto: GSP
Marius Șumudică / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2022 18:05 / Actualizat miercuri, 29 iunie 2022 18:34

Marius Șumudică s-a despărțit de Al-Shabab, dar continuă în prima ligă din Arabia Saudită. Tehnicianul de 51 de ani s-a înțeles cu Al-Raed, formație care a încheiat ultimul sezon pe locul 7.

Cea de-a doua aventură a lui Șumudică la Al-Shabab s-a încheiat după doar trei luni, dar românul nu va sta mult timp pe bară. Astăzi, Șumi a anunțat că a bătut palma cu Al-Raed, unde, conform spuselor sale, ar urma să încaseze un salariu imens.

Șumudică anunță triumflat: „Am semnat un contract cu șase zerouri”

„Să fiu sincer, eu semnasem cu două sau trei săptămâni înainte cu altă echipă. Mi-au oferit tot, buget de transferuri și un contract pe doi ani, ceea ce nu prea se dă în Arabia Saudită. Mă refer la Al-Raed, ca să nu mă mai ascund

Președintele lor a fost foarte încântat la jocul pe care l-am avut împotriva lor și m-a contactat. Sper să fie doi ani, sper să rămân acolo doi ani. E un contract de șase zerouri, cum nu se poate în România și nici în Europa pentru antrenorii români”, a declarat Șumudică, potrivit Antena Sport. 

Marius Șumudică și-a făcut bilanțul lunilor petrecute la Al-Shabab

Marius Șumudică a încheiat campionatul Arabiei Saudite (locul 4 cu Al-Shabab) cu un egal care a retrogradat-o în premieră pe Al-Ahli: 

„Îmi pare rău, dar ne-am apărat corect șansele. Am mai multe oferte din zona Golfului și urmează să discut cu președintele Khaled Al-Baltan. Am pierdut un singur joc, cu Al-Nassr, iar în Champions am făcut 16 puncte, având cel mai bun atac și golgheterul turneului”, spunea Șumudică zilele trecute. 

Citește și alte știri de actualitate:

Cosmin Contra, OUT de la Al-Ittihad, deși făcea planuri pentru următorul sezon

Cagliari îl vinde doar la jumătate de preț pe Răzvan Marin. Clauzele din acordul cu Empoli

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
Madmax
Madmax  •  30 Iunie 2022, 01:21

Pai sumudica nu e antrenor frate hahaha el e exact un bufon un circar un saltimbanc oameni buni. Doamne tine-l departe de România Cité zile o mai trai. AMEN!!!!!!

costeltudor
costeltudor  •  29 Iunie 2022, 23:15

Bine ca NU se întoarce in România ! România NU are nevoie de circ !!!

alenb
alenb  •  29 Iunie 2022, 22:48
Postat de zorrozabal pe 29 Iunie 2022, 20:16

Și a lui Lucescu al batran la Kiev!Aa,acum m-am prins!S-a referit la români,nu la alte naționalitați!

Pai Sumudica e de aceeasi nationalitate cu lucestii, nu vad vreo diferenta.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează