INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică și-a luat la țintă jucătorii: „Vor plăti pentru asta!” » Cere oprirea campionatului: „Văd numai coronavirus, nu se pot gândi la fotbal”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 19:26

Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică, a pierdut cu Alanyaspor, scor 0-1. Antrenorul român și-a certat jucătorii după meci. 

Șumudică a acuzat lipsa de implicare și de profesionalism a jucătorilor. Fostul antrenor al Astrei spune că le-a cerut să vină cu ghete care au crampoane metalice, pentru a fi eficiente pe un gazon umed, dar nu a fost ascultat. 

„Dacă jucătorii au impresia că acest campionat s-a terminat, se înşală. Vor plăti pentru asta. Eu i-am avertizat cu o săptămână înainte de acest meci. I-am avertizat în privinţa abordării meciului. Le-am spus şi să-şi ia ghetele cu crampoane potrivite, dar ei au ales altceva. Au patinat! 

Salariile sunt plătite, bonusurile sunt plătite la timp. Ei vor plăti pentru asta”, a declarat Marius Șumudică într-o conferință de presă.

Șumudică cere oprirea campionatului

Oficialitățile din Turcia au decis ca Superliga să meargă mai departe, dar meciurile să se dispute fără spectatori. Șumudică nu e de acord cu măsura.

„Peste tot se vorbește doar despre coronavirus. Coronavirus și iar coronavirus, nimic altceva. Jucătorii nu se mai pot concentra la fotbal. Trebuie să respectăm decizia Guvernului, dar nu mai există motivație. Viața e mai importantă decât orice”, a opinat Șumudică.

Vezi și:

ALANYASPOR - GAZIANTEP 1-0 // Al 5-lea eșec în ultimele nouă etape pentru Marius Șumudică

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Pandemia de coronavirus oprește fotbalul! Se mai joacă doar în ȘASE campionate » O singură țară mai lasă fanii pe stadion + ce meciuri se văd în România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  14 Martie 2020, 20:17

....si nu e normal sa fie speriati jucatorii?Oare,fotbalul e mai important decat viata?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează