INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică, victorios în fața echipei lui Costel Pantilimon! Euforie în vestiarul lui Gaziantep după meci

Așa a celebrat Gaziantep victoria cu Denizlispor // foto: Gaziantep Futbol Kulubu
Așa a celebrat Gaziantep victoria cu Denizlispor // foto: Gaziantep Futbol Kulubu

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 17:26 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 18:02

Gaziantep, echipa antrenată de românul Marius Șumudică (49 de ani), a învins-o pe Denizlispor, scor 1-0, într-un meci din etapa 9 a campionatului din Turcia.

Astfel, Șumi, Alex Maxim și Alin Toșca, românii de la Gaziantep, au câștigat duelul cu Costel Pantilimon, portarul rivalei lor de astăzi. Pantilimon a fost integralist la gazde, așa cum Toșca a fost la Gaziantep. Și mijlocașul Alex Maxim a fost trimis în primul „11” de Marius Șumudică, însă a fost schimbat pe parcurs. Mai exact, în minutul 77.

Singurul gol al meciului a venit în minutul 26, din piciorul lui Kenan Ozer, care a finalizat excelent o pasă a lui Muhammet Demir.

3 intervenții salvatoarea avut Costel Pantilimon contra lui Gaziantep

3 cartonașe galbeneau primit elevii lui Șumudică. Unul dintre ele i-a fost acordat lui Alin Toșca, în minutul 74

Vezi AICI clasamentul actualizat și programul din Turcia!

Euforie în vestiarul lui Gaziantep

La final, jucătorii și membrii staffului tehnic de la Gaziantep au dat drumul petrecerii. Aceștia s-au pozat împreună în vestiar, într-un moment de pură euforie. Gaziantep a început sezonul nefericit și s-a văzut nevoită să aștepte până în etapa 6 pentru a obține prima victorie din această stagiune. 

Meciul a marcat revenirea lui Marius Șumudică pe bancă, după ce antrenorul român a fost suspendat. Șumudică a primit o suspendare de 4 etape după în timpul meciului cu Antalyaspor, scor 1-1, ar fi dat indicații echipei, deși nu îi era permis, pentru că se afla în tribune.

Victoria o urcă pe Gaziantep pe locul 4 în campionatul din Turcia. Totuși, echipa lui Șumudică poate coborî mai multe poziții până la finalul rundei, în funcție de celelalte rezultate înregistrate.

VIDEO Șumudică, dezvăluiri tari din Turcia: „Intru în transă, mă deranjez la stomac, nu pot să ies prin oraș!”

Citește mai multe știri de actualitate:

Italienii scriu că FRF ar vrea să-l atragă pe Ștefan Radu la națională, pentru Olimpiada de la Tokyo » Reacția Federației

Ionuț Radu, favorit să-i ia locul lui Tătărușanu în poarta naționalei » Ce problemă trebuie să rezolve urgent

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
giovanatirana
giovanatirana  •  22 Noiembrie 2020, 03:55

Bine Șumi! Când mai ai timp aminteștele la fîcîsîbîiști că ei nu sunt Steaua!!!!

adriann_
adriann_  •  21 Noiembrie 2020, 23:26

Jos palaria pentru Sumudica, el este antrenorul de care am avea nevoie la Nationala!!!

116538290032900
Alice Popa  •  21 Noiembrie 2020, 19:24

Gaziantep a inceput NEFERICIT...?!? pai, a pierdut un meciu cu Galatasaray! Apoi nu a mai pierdut nimic!! Sumudica stie sa creeze o atmosfera propice in cadrul echipei, compensand lipsa de valoare. Bravo lui!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează