INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Mark Bowen, antrenorul lui Reading, vorbește la superlativ despre George Pușcaș: „Avea o șansă să explodeze, nu m-am înșelat”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 decembrie 2019 14:56

George Pușcaș a reușit cel mai bun meci al său la Reading, cu o triplă în cinci minute în partida cu Wigan, scor 3-1!

Evoluția l-a impresionat și pe antrenorul său, Mark Bowen, care nu a ezitat să îl laude după meci.

„Sunt încântat pentru el. Imediat ce am primit lovitura de pedeapsă, staff-ul meu a început să întrebe dacă Pușcaș e cel mai potrivit să o execute. Pentru mine, el era! Speram să fie un punct de cotitură în acest sezon pentru el. Avea o șansă să marcheze și să explodeze și nu m-am înșelat. În ultimele 15 minute a arătat tuturor calitățile pe care le are”, a spus tehnicianul lui Reading.

Galezul a vorbit și despre perioada de integrare a lui Pușcaș la echipa din liga secundă britanică. „I-a fost greu și știu că fanii au fost nerăbdători cu el. Dar trebuie să îi oferim încredere. Dacă va obține asta, va înscrie goluri. E un jucător tânăr care a venit în club cu multe așteptări, se agită mult și încearcă să rezolve de unul singur.”

Evoluția lui Pușcaș a fost foarte apreciată și de coechipierii săi, care l-au sărbătorit la finalul meciului. „De îndată ce a intrat în vestiar, locul a explodat! Toți jucătorii l-au felicitat și l-au aplaudat. Puteai simți atmosfera fascinantă care rezultă din rezultate și îndeplinirea obiectivelor”.

Reading este pe locul 18 în eșalonul secund al Angliei, cu 18 puncte. Pușcaș a ajuns la cota 6 goluri pentru club.

Citește și:

George Pușcaș, evoluție SENZAȚIONALĂ! Românul a reușit un hat-trick în 5 minute » Prima reacție a acestuia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
deusdat
deusdat  •  02 Decembrie 2019, 19:45

O să dea goluri multe în liga a treia.

vladutz13
vladutz13  •  02 Decembrie 2019, 16:03
Postat de reddm pe 02 Decembrie 2019, 15:50

....si la national este pamant de flori

Nu chiar, cu Spania a fost foarte bun la Bucuresti. Este super inconstant, e vina noastra ca ne asteptam de la el sa traga echipa dupa el, sa fie constant la nivel ridicat. Romanii se maturizeaza foarte greu iar el este inca foarte tanar.

reddm
reddm  •  02 Decembrie 2019, 15:50

....si la national este pamant de flori

Vezi toate comentariile (3)
Comentează