INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Mark Bowen, managerul lui Reading: „De ce l-ar ajuta pe Pușcaș un transfer la Fenerbahce?”

Articol de - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 17:27

Mark Bowen, managerul lui Reading, crede că ”George e tânăr, crud. Trebuie să învețe. Noi suntem clubul potrivit pentru el”.

Managerul lui Reading, Mark Bowen, a discutat cu jurnaliștii de la getreading.co.uk despre posibilitatea ca George Pușcaș să ajungă la Fenerbahce, iar el nu crede că un transfer în Turcia l-ar ajuta.

"Să pleci de la Inter la Reading, apoi să te duci în Turcia... De ce ar fi bine pentru Pușcaș să ajungă la Fenerbahce?", a întrebat tehnicianul.

Galezul spune: "George e tânăr, crud și are multe de învățat. Încă trebuie să reziste presiunii care apasă pe el săptămână de săptămână. De obicei, nu e presiune asupra unui tânăr, dar așteptările sunt permanente în cazul său. Noi suntem clubul potrivit pentru a continua să acumuleze".

Sugerează însă că atacantul va dori să urce în carieră: "N-aș vrea să fac rău propriului club, George poate rămâne aici zece ani. Totuși, vine de la un nume ca Inter".

Reading a plătit 8 milioane de euro pentru Pușcaș, 23 de ani.

Vezi AICI clasamentul și rezultatele din Championship!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
2102911679735264
Calin Radulescu  •  25 Noiembrie 2019, 19:46

Managerul asta e ***... Cum sa compari un club de mana 7-a din liga 2-a engleza cu Fener, cea mai titrata echipa din Turcia... Le da Fener 5-0 amatorilor de la Reding... Puscas e in mare pericol, daca nici la o codasa in liga 2-a engleza nu confirma atunci cariera lui e terminata... Cel mult ar mai putea juca la cfr sau fcsb asa sa taie frunze la caini ca Deac sau Tanase

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

klauz
klauz  •  25 Noiembrie 2019, 18:08

Puscas e un afon, o comicarie, un birlic, nu stie lovi mingea, e lent si greoi, nu are plasament, nu are pic de tehnica. Sincer, nu are nici o legatura cu fotbalul, e un accident penibil...

1000833093403035
Bolon Yokte  •  25 Noiembrie 2019, 18:03

Reading și-a luat țeapă cu Pușcaș.Puscas e nascut talent și a cam dat chix ca speranță! De la Inter la Reading drumul e în jos-spre Fener și mai în jos.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează