INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PORTUGALIA

Mărturisirile lui Raul Rusescu: "Nici în cele mai negre vise nu credeam asta" » Promisiunea pentru fanii roş-albaştrilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 februarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 februarie 2014 22:43

Raul Rusescu a vorbit pentru prima dată după prestaţiile excelente de la Braga. Fostul stelist a explicat şi motivul pentru care a plecat de la Sevilla, dar nu a uitat nici de fosta echipă.

...despre Braga: "Mă simt foarte bine la Braga. Sînt fericit că am dat de un astfel de club. Toţi m-au primit foarte bine.

M-a ajutat mult în evoluţiile mele. Braga are opţiune de cumpărare, eu şi impresarul meu sîntem dispuşi să ne aşezăm la masa negocierilor. Acum, să vedem.

Mi-am dorit să vin la Braga, pentru că voiam foarte mult să joc. Cei de la Sevilla au spus că trebuie să mă antrenez la mult şi am făcut-o.

Am primit ocazia să joc la Braga şi pînă acum cred că am făcut-o destul de bine. Nu voiam să plec de la Sevilla, dar nu mai puteam aştepta ocazia să joc".

...despre echipa naţională: "Împlinirea pentru un fotbalist este să joace la naţională. De asta m-am apucat de fotbal. Să sperăm că vom scoate un rezultat bun cu Argentina. E un meci special. Nu vine Messi în fiecare zi la Bucureşti".

...despre Braga - Pandurii: "Cei de la Braga nu se aşteptau să fie eliminaţi de Pandurii. A fost o surpriză pentru toată lumea".

...despre Steaua: "Urmăresc aproape toate meciurile Stelei. Joacă foarte bine, a demonstrat-o şi în 2014. E clar favorită la cîştigarea campionatului. La meciul cu Dinamo sînt convins că Steaua se va impune.

Sînt convins că la un moment dat mă voi întoarce la Steaua, doar la Steaua.

Cele mai frumoase momente trăite acolo au fost în partidele cu Dinamo, cînd am înscris".

...despre Sevilla: "La Steaua, în anul în care am lucrat cu Laurenţiu Reghecampf am muncit foarte mult.

Au apărut şi rezultatele foarte bune şi apoi am ajuns la Sevilla. Nici în cele mai negre vise nu credeam că nu voi juca acolo", a spus Rusescu la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
gicutzu69
gicutzu69  •  20 Februarie 2014, 18:44
Postat de ovidiu_3003 pe 20 Februarie 2014, 07:03

Esti un fotbalist mediocru ...normal ca n au vrut spaniolii sa te lase sa joci ...La Braga dai goluri care nu conteaza ...la Nationala esti parnaie ...Ce vrei mai mult ?

Parnaie esti tu prietene,daca si ala mai este fotbalist mediocru atunci cei de la Sevilla cand au dat peste 2 milioane de euro pe el au fost niste idioti,omul are ambitii mari,jucand si inscriind mai multe goluri poate intra in atentia unor cluburi mai mari,dar ce-mi bat eu capul cu tine cand esti PARNAIE!de ce sa nu apreciem realizarile lui indiferent de la ce club a venit,fie ca a fost de la Steaua,Dinamo,Vaslui sau Craiova.Oricum pentru multi dintre noi conteaza cel mai mult sa aruncam niste cuvinte fara a le gandi mai inainte.Si de aceea noi ca si popor avem mult de pierdut ca suntem atat de slabi.

medium
medium  •  20 Februarie 2014, 13:30
Postat de plischi pe 20 Februarie 2014, 07:11

daca sevilla avea atacanti de atat de multe milioane, la ce l-a mai luat pe rusescu?!

nu ai fost atent!! a fost cumparat sa fie rezerva!! si e perfect adevarat.intre sevilla, si braga e ceva diferenta, cu tot respectul!!dar rusescu mai poate creste si sa devina o afacere buna, mai ales ca a fost cumparat la un pret cu mult sub potentialul lui.

lolica123
lolica123  •  20 Februarie 2014, 08:18
Postat de ovidiu_3003 pe 20 Februarie 2014, 07:03

Esti un fotbalist mediocru ...normal ca n au vrut spaniolii sa te lase sa joci ...La Braga dai goluri care nu conteaza ...la Nationala esti parnaie ...Ce vrei mai mult ?

A fost chemat la nationala? Du-te ba baiatule si da de mancare la curci in curte, curata la porci, lasa tu comentariile pe tema fotbalului ca esti planta....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close