INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Măsură drastică împotriva lui Andone, după bătaia de la antrenament!

Foto: Facebook/@RCDeportivo
Foto: Facebook/@RCDeportivo

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 10:07

Atacantul Florin Andone a fost exclus două zile din lotul lui Deportivo. N-a avut voie să se pregătească marți cu echipa și nici n-a făcut deplasarea pentru meciul de miercuri, cu Las Palmas, din returul ”16”-imilor Cupei Spaniei. Nu a fost însă amendat!

Luni, spre sfârșitul antrenamentului lui Deportivo, Andone nu a trecut peste tacklingul violent al lui Arribas.

Nu l-a acceptat, i s-a părut mult prea dur între colegi și i-a reproșat vehement fundașului central, care nu a cedat nici el. Coechipierii nici n-au avut timp să intervină, Andone deja îl pusese la pământ pe stoper.

Niciunul nu a scăpat. Au fost excluși din lot două zile. "Am decis ca Andone și Arribas să nu se antreneze și să nu fie în grupul pentru partida din Cupă", a declarat Cristóbal.

Marți, ei s-au pregătit separat, cu preparatorul fizic José Ángel Franganillo, privind la schemele exersate de colegii lor prin plasa care despărțea terenurile. Și ei nu au făcut deplasarea în Gran Canaria pentru meciul de miercuri cu Las Palmas, din returul "16"-imilor Copei del Rey (1-4 în tur).

Amândoi vor relua însă joi pregătirea alături de echipă înaintea etapei de sâmbătă, cu Sevilla. Și nici nu vor fi amendați de clubul galician. Antrenorul nu a cerut și o sancțiune financiară. 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  29 Noiembrie 2017, 18:57

"Măsură drastică împotriva lui Andone..." - vai de viata voastra fecesebista pe care o aveti in hala in care impachetati peste.

132331260571303
Popa Basca  •  29 Noiembrie 2017, 17:25

Mi se pare suficient.Daca-i duce capul,in timp ce-i privesc pe ceilalti antrenandu-se,vor intelege ca au gresit si-si vor da mana.Daca vor repeta gestul,sunt sigur ca si pedeapsa va fi alta,mult mai dura!

mariuss72
mariuss72  •  29 Noiembrie 2017, 11:54

Masura drastica, l-au rastignit, nu alta...***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează