INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI DE WEEK-END

Max Nicu, decisiv pentru Freiburg. Vezi toate evoluţiile stranierilor!

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2010 00:00

Statistica stranierilor în acest week-end:

Goluri marcate: 2
Pase decisive: 3
Autogoluri: 1
Cartonaşe galbene: 9
Cartonaşe roşii: 0

Statistica stranierilor în acest week-end:

Goluri marcate: 2
Pase decisive: 3
Autogoluri: 1
Cartonaşe galbene: 9
Cartonaşe roşii: 0

GERMANIA (Bundesliga)

- Ciprian MARICA (STUTTGART – M’Gladbach 7-0 // După 4 etape a venit şi prima victorie a celor de la Stuttgart, la un scor uluitor: 7-0 în faţa Borussiei M’Gladbach. Pogrebnyak a reuşit hattrick-ul şi a fost înlocuit de Marica, în minutul 74. Cu 10 minute înainte de finalul partidei, românul a marcat primul gol al sezonului, asistat de Didavi)

- Max NICU (Frankfurth - FREIBURG 0-1 // Nicu a contribuit 50% la victoria lui Freiburg, după ce i-a pasat decisiv lui Rosenthal, în minutul 89. Mijlocaşul român intrase pe teren  de 19 minute, în locul lui Makiadi)

- Alexandru IONIŢĂ (Bayern - KOLN 0-0 // Koln a obţinut un punct important pe Allianz Arena, terminînd la egalitate cu Bayern. Ioniţă a intrat pe teren în ultimul minut regulamentar, în locul lui Clemens)

- Ciprian DEAC (SHALKE 04 - Dortmund 1-3 // Transferat de la Cluj în această vară, Deac a jucat în cel de-al doilea meci pentru Shalke, după ce săptămîna trecută evolua în Liga Campionilor, împotriva celor de la Lyon. Deac a fost înlocuit la pauză de către Edu şi echipa sa rămîne singura formaţie din Bundesliga fără nici un punct după 4 etape)

- Vlad MUNTEANU (WOLFSBURG – Hannover 2-0 // Vlad Munteanu nu a fost inclus pe foaia de joc şi nu a jucat nici un minut pentru Wolfsburg în această ediţie din Bundesliga)

Clasament Bundesliga (etapa 4): 1.Mainz (12 pcte)…4.Freiburg (9)…12.Koln (4)… 14.Stuttgart (3)…17.Wolfsburg (3), 18.Shalke (0)

ITALIA (Serie A)

- Cristi CHIVU (Palermo - INTER 1-2 // Chivu a fost titular pentru Inter în succesul de la Palermo, cu scorul de 2-1. Inter se află la egalitate de puncte cu liderul, Cesena)

- Ştefan RADU (Fiorentina - LAZIO 1-2 // Ştefan Radu a fost integralist în victoria obţinută de echipa sa la Florenţa şi a primit un cartonaş galben înainte să intre la vestiare)

- Dorin GOIAN
- Cristi MELINTE

PALERMO - Inter 1-2 // Palermo a pierdut pe teren propriu în faţa campioanei de sezonul trecut, fără ca vreun român să fie prezent pe foaia de joc a gazdelor

- Bogdan LOBONŢ (ROMA – Bologna 2-2 // Lobonţ a fost rezervă pentru AS Roma)

- Adrian MUTU (FIORENTINA - Lazio 1-2 // Mutu nu a putut fi folosit de către gazde din cauza suspendării impuse ca urmare a utilizării de subsanţe interzise)

ANGLIA (Premier League)

- Gabriel TAMAŞ (WBA – Birmingham 3-1 // Tamaş a bifat al cincilea meci în Premier League ca integralist, în victoria cu 3-1, de pe teren propriu, împotriva echipei din Birmingham)

SPANIA (La Liga)

- Cristi PULHAC (HERCULES - Valencia 1-2 // Indisponibil, Pulhac nu a fost inclus pe foaia de joc a celor de la Hercules şi debutul pentru Hercules a fost încă o dată amînat)

FRANŢA (Ligue 1)

- Daniel NICULAE (MONACO - Toulouse 0-0 // Atacantul român a fost accidentat şi antrenorul Lacombe nu a putut să îl folosească în partida de pe teren propriu, cu Toulouse)

TURCIA (Super Lig)

- Nicolae DICĂ (Trabzonspor - MANISASPOR 1-3 // Fără ca Dică să fie selecţionat pentru această partidă, Manisaspor a reuşit prima surpriză în Turcia, cîştigînd pe terenul ocupantei locului secund, Trabzon, cu 3-1. După ce gazdele au deschis scorul prin Inan (‘9), Manisa a revenit cu o dublă a lui Makukula (’41, ’69) şi o reuşită a lui Simpson (’45), adunînd primele puncte în această ediţie de campionat)

- Florin CERNAT (KARABUKSPOR – Genclerbirligi 3-0 // Cernat a început partida ca titular şi a dat pasa decisivă la primul gol al gazdelor, în minutul 23. A părăsit terenul în minutul 76, la scorul de 2-0, înlocuit de turcul Elmas)

GRECIA (Super League)

- Mugurel BUGA (Ergotelis - XANTHI 1-0 // Mugurel Buga nu a putut să îşi ajute echipa rămasă în 10 oameni din minutul 64, după eliminarea lui Mbertos. Buga a intrat pe teren în minutul 89, înlocuindu-l pe Adefemi)

- Victoraş IACOB
- Bogdan MARA

IRAKLIS - Larissa 1-0 // Ambii români au început partida ca titulari, dar doar Iacob a fost integralist, Mara părăsind terenul în minutul 59, lăsîndu-I locul lui Garcia, care avea să fie eliminat în ultimul minut de joc. Iacob a primit al doilea cartonaş galben din tot atîtea meciuri disputate în acest sezon

UCRAINA (Premier League)

- Mircea LUCESCU
- Răzvan RAŢ

ŞAHTIOR - Tavria 4-1 // Lucescu l-a titularizat pe Răzvan Raţ în defensiva Şahtiorului, fundaşul încasînd un cartonaş galben, în minutul 85

- Cornel BUTA
- Adrian NEAGA
- Sorin PARASCHIV

(VOLYN – Ilişiveţ 3-1 // Paraschiv reuşeşte să marcheze la cel de-al doilea meci al său în tricoul lui Volyn. Sorin a deschis scorul în minutul 61, iar pe lista marcatorilor, de la gazde, i-au mai urmat Maicon şi Stevic. Neaga a fost înlocuit înainte de pauză cu Pichkur, în timp ce Buta nu s-a regăsit nici măcar pe lista rezervelor)

- Ionuţ MAZILU
- Florin ŞOAVĂ

ARSENAL KIEV - Kharkiv 0-1 // Mazilu a fost singurul român care a jucat în acest meci, Şoavă nefiind convocat la gazde)

- Ciprian TĂNASĂ (Metalurg Z. - METALURG DONEȚK 1-2 // Metalurg a cîştigat a cincea partidă a sezonului, fără Tănasă pe teren, suspendat după ce a fost eliminat în etapa trecută)

- Tiberiu GHIOANE (Zorya - DINAMO KIEV 1-2 // Ghioane a fost doar rezervă pentru Dinamo Kiev)

Ukraina Premier League (etapa 10): 1.Şahtior (25 pcte), 2.Dinamo (23)… 6.Metalurg (17)…8.Arsenal (14)… 10.Volyn (13)

OLANDA (Eredivisie)

- Mihai NEŞU (UTRECHT – Venlo 3-2 // Integralist, Neşu a fost avertizat de către arbitrul Wouters cu un cartonaş galben, în minutul 80. Cu această victorie, Utrecht a urcat pe locul 7, adunînd doar 9 puncte în 6 etape)

RUSIA (Premier League)

- Adrian ROPOTAN (Saturn - DINAMO MOSCOVA 3-2 // Miodrag Bozovici a mizat din nou pe mijlocaşul român şi l-a ţinut în teren pînă în minutul 75, cînd a fost înlocuit cu Jakubko. Ropotan a primit un cartonaş galben, în minutul 51, al patrulea din acest sezon)

- Gheorghe FLORESCU (ALANIA - Rostov 0-0 // De data aceasta, Florescu a bifat toate minutele pentru Alania şi a primit un cartonaş galben cu 5 minute înainte de fluierul final)

- Sorin GHIONEA (Alania - ROSTOV 0-0 // Ghionea a fost integralist pentru Rostov, împotriva echipei lui Florescu, Alania)

Clasament Rusia Premier League (etapa 21): 1.Zenit (46 pcte)… 5.Rostov (33)…9.Dinamo (26)…13.Alania (23)

GERMANIA (2 Bundesliga)

- Emil JULA
- Sergiu RADU

(Aachen – COTTBUS 2-3 // Jula a fost integralist pentru oaspeţi şi a pus umărul la victoria lui Cottbus, după ce a dat pasa decisivă la golul egalizator, în minutul 45. La doar trei minute după începerea părţii secunde, atacantul român a văzut cartonaşul galben pentru un fault dur. Sergiu Radu a rămas pe banca de rezerve întregul meci)

- Florin LOVIN (Dusseldorf - TSV MUNCHEN 1-2 // Lovin a fost integralist şi a marcat primul gol în acest sezon, dar pentru adversari. În minutul 45, românul şi-a dat un autogol, trecîndu-şi numele pe tabelă în dreptul lui Dusseldorf. Chiar şi cu ajutorul dat de propriul jucător, TSV a reuşit să cîştige cu 2-1)

- Mihai TARARACHE (Aue - DUISBURG 1-0 // Tararache a fost indisponibil pentru această partidă, fiind aşteptat la antrenamente, în ultima lună a acestui an. Dacă Aue a avut un singur eliminat, Schlitte, oaspeţii au terminat meciul în 9 jucători, după ce Reiche şi Soares au văzut cartonaşul roşu)

ELVEŢIA (Cupa Elveţiei)

- George OGĂRARU (Taverne – SION 0-4 // Echipa lui Ogăraru s-a calificat fără probleme în turul următor al cupei, dupăce a învins-o pe Taverne cu scorul de 4-0)

- Cristi IANU (Entfelden - LUCERNA 0-3 // Lucerna a eliminat-o pe Entfelden, cu scorul de 3-0, fără Ianu pe teren, accidentat)


FRANTA (Ligue 2)

- Claudiu KEŞERU (ANGERS – Istres 1-1 // Keşeru nu reuşeşte să înscrie nici în acest meci, în care a fost integralist şi a primit al patrulea cartonaş galben al sezonului, în minutul 87)

AZERBAIDJAN (Premyer Liqasi)

- Dorian ARBĂNAȘ
- Cătălin DOMAN
- Adrian IORDACHE
- Stelian STANCU
- Mircea REDNIC (ant)

Mughan - KHAZAR 0-0 // Dintre cei 4 români prezenţi la echipa din Lankaran, doar Stancu fost integralist şi a primit un avertisment încă din minutul 6, în timp ce Doman a intrat în joc la pauză, înlocuindu-l pe Gurbanov. Iordache şi Arbănaş au văzut partida de pe banca de rezerve

- Marian ALIUȚĂ
- Leonard NAIDIN

Moik - NEFTCI 0-4 // Atît Aliuţă cît şi Naidin au lipsit din lotul care a făcut deplasarea pentru meciul cu Moik. Cu 16 puncte din 6 etape, Neftci este liderul campionatului din Azerbaidjan

UNGARIA (NB 1)

- Mihai NICOREC (Szolnoki - GYOR 0-3 //  Românul a început partida ca titular, dar a fost nevoit să părăsească terenul după doar 13 minute, accidentat. Locul lui a fost luat de către Trajkovici)

ITALIA (Serie B)

- Paul CODREA (SIENA – Atalanta 1-0 // Codrea a fost doar rezervă pentru Siena)

BELGIA (Pro League)

- Gheorghe GROZAV (Mechelen - STANDARD LIEGE 1-0 // Grozav nu a fost introdus nici de data aceasta pe foaia de joc a celor de la Standard)

- Giani KIRIŢĂ (Gaziantepspor - BURSASPOR : meciul se va disputa luni, 20 septembrie 2010)

- Cristian SĂPUNARU (Nacional - PORTO : partida se va desfăşura luni, 20 septembrie 2010)

- Meciurile din 1.Division, Rusia, se vor disputa miercuri, 22 septembrie şi marţi, 28 septembrie 2010

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ciur
ciur  •  20 Septembrie 2010, 16:52

Bine zis "jucator bunicel"! Dar nu bun destul pentru nationala. Lasati-l in palarii pe nonVALOROSUL asta. Destul ne-a "terorizat" antrecut. Ajunge!!! Altii la rand. Nu un platfus ca asta, ingamfat si prostut.

catta81k1
catta81k1  •  20 Septembrie 2010, 11:19

Mda...cam slabut cu jucatorii in teren...asta este..in afara de cei deja consacrati care joaca meci de meci...si astia is vreo 5-6 restul sunt epave. Cei mai multi jucatori ii avem in azerbaidjan si ukraina. In italia in afara de chivu si radu stefan , ii jale...Loby no1 isi are locul lui pe banca nu il ia nimeni...si sincer imi pare rau de Max Nicu ca a acceptat sa joace pt. romania...se pare ca baiatul lu' tata nu prea il are la suflet. Lasa ca il aduce pe lobont...E DURERE MARE DE TOT

dani1985
dani1985  •  20 Septembrie 2010, 10:14

max nicu asta este un jucator bunicel.ar trebui sa i se dea mai multa incredere la noi

Vezi toate comentariile (3)
Comentează