INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HERTHA

Max Nicu: Rezervă şi în B?

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2010 00:00

Coşmarul lui Max Nicu pare să nu fi luat sfîrşit o dată cu retrogradarea Herthei în liga a doua germană, la finele sezonului recent încheiat.

 

Mai mult rezervă campionatul trecut, cînd berlinezii l-au avut pe bancă pe Friedhelm Funkel, românul pare să nu intre nici în planurile noului antrenor, Markus Babbel.

Pentru a-l ţine pe brazilianul Raffael, clubul l-a adus pe fratele acestuia, Ronny, de la Sporting Lisabona. Ronny a semnat pînă-n 2013 şi joacă pe postul pe care Max Nicu a evoluat în ultimul timp: mijlocaş stînga!

 

Cotidianul Bild a şi făcut un unsprezece probabil, din care "tricolorul" lispeşte. Ziariştii, cel puţin, nu i-au găsit loc pe nici unul dintre posturile din linia mediană!

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  04 Iunie 2010, 16:31

...si mai "cuco"! Dapa ce sacalii de RO i-au promis marea cu sare, baiatu nu mai e baiait "deosebit"? Ce afirmatii tampe!!

 •  04 Iunie 2010, 11:12

Baaah cuco! Ce i-au promis "sacalii" in RO lui supervedeta Max? Marea (a Neagra)? Sarea (salina dela Turda)? Fujijama d'acilea Tzatzika(u, esti prost/ proasta de BUBUIE. Valoarea luifostul international Nicu...de liga 2-a( buntesliga)...

 •  03 Iunie 2010, 15:07

COSMARUL A VENIT O DATA CU ACEPTUL SA JOACE PTR:ROMANIA . Pacat un baiat deosebit inainte ca sacalii sa-i promita...marea cu sare i RO.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează