INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Maxim e avertizat după ce a semnat cu Mainz: "Nu trebuie să mai facă ce a făcut la Stuttgart!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 21:36

Fostul internațional Marcel Răducanu a vorbit despre transferul lui Alexandru Maxim de la VfB Stuttgart la Mainz.

"Maxim e un jucător bun, flexibil, care poate face diferența. A arătat asta și în ultimele meciuri la Stuttgart. Și la Mainz va arăta că are valoare. Mainz a avut un sezon mai slab, dar acum începe un nou sezon, cu un nou antrenor.

Ar fi bine ca Maxim să înțeleagă și să nu mai facă ce a făcut la Stuttgart. Cred că a făcut ceva la antrenamente și nu l-a satisfăcut pe antrenor. Nici antrenorul nu poate fi tâmpit să-l lase în afara lotului dacă el se pregătea bine.

Maxim a fost tot timpul o soluție pentru națională, dar n-a mai fost chemat pentru că n-a mai jucat la Stuttgart", a declarat Marcel Răducanu la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close