INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART - HANNOVER 1-2

Maxim le-a pierdut derby-ul! Tricolorul a gafat impardonabil în finalul meciului cu Hannover, 1-2

Maxim, dezolat // Foto: Gulliver/GettyImages
Maxim, dezolat // Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 14 decembrie 2016 00:00

”Tricolorul” și portarul Langerak au gafat impardonabil în final și Stuttgartul a ratat șansa locului 1 în Zweite Bundesliga.

Și o remiză cu Hannover 96 i-ar fi ajuns Stuttgartului, luni seară, ca să urce pe locul întâi în 2. Bundesliga. Dar la distanță de 3 minute de-a o obține, o dublă gafă a spulberat totul și șvabii au sfârșit învinși: 1-2. Un blackout de care s-au făcut vinovați Alexandru Maxim și portarul Langerak.

Pasă la adversar

Goalkeeperul șvabilor a degajat neinspirat, iar Maxim, aflat în apropierea liniei de margine, a continuat la fel. Cu o pasă înapoi, moale, interceptată de Karaman. Jucătorul Hanovrei a intrat în careu, Langerak l-a atacat cu piciorul întins și acesta a căzut.

Convins că se va dicta penalty, portarul n-a mai urmărit balonul, fiind mai preocupat să-i demonstreze arbitrului că n-a faultat. Și mingea a ajuns la Klaus, care a expediat-o în plasă: 1-2.

Criticați de căpitan

Antrenorul Hannes Wolf a refuzat să-i arate cu degetul pe Maxim și pe Langerak, dar căpitanul lui VfB, Gentner, a căzut pradă nervilor: "Nu se poate să pierdem astfel! Asta se numește lipsă de concentrare. Vinovații? N-am obiceiul să-mi critic colegii în fața presei". Dar tocmai o făcuse. Și e clar la cine se referea.

"Un meci poate fi decis și de astfel de momente. Din păcate, astăzi a fost împotriva noastră. E un eșec amar"
Hannes Wolf, antrenor Stuttgart

64e minutul în care Maxim a intrat la Stuttgart. El a revenit după o perioadă în care a acuzat probleme musculare

2goluri și 5 assisturi are Maxim în 15 meciuri jucate în 2016-2017

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  14 Decembrie 2016, 11:24

Maxim ,cu toata dragostea vorba unui publicist pe sticla ,ai ajuns un minim si asta numai din cauza ta ,treaba ta ce faci cu viata ta ,dar pana acum,am crezut mult in tine si se pare ca m-am pacalit. Dovedeste-m contrariu si eu o sa fiu primu care-si va cere scuze.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează