INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART

Maxim nu înțelege alegerile antrenorului de la Stuttgart: "Am fost singurul scos din echipă"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2016 14:13

Alex Maxim are în continuare probleme la echipa de club și nu-și ascunde dezmăgirea că și în liga secundă germană e tot mai mult rezervă în tricoul lui Stuttgart.

Deși a scăpat de principalul concurent pe post, după ce Didavi s-a transferat la Wolfsburg, mijlocașul român de 26 de ani este în continuare rezervă la "șvabi", în ciuda evoluțiilor bune.

"Sincer, nici eu nu știu de ce nu joc, nici antrenorul nu-mi explică. Mă antrenez, am evoluat în toate amicalele din presezon, toată lumea a fost mulțumită, dar, după două etape, am fost singurul scos din echipă.

Asta după ce în prima etapă fusesem rezervă, am intrat, am schimbat jocul. E dificil să spun public toate lucrurile care se întâmplă în interiorul clubului și nu caut scuze. Nu vreau să fac valuri, pentru că respect pe Vfb Stuttgart, care nu înseamnă doar actualul antrenor sau conducerea din prezent", a spus Maxim pentru Gazetă.

Interviul complet cu Alex Maxim poate fi citit în ediția tipărită sau în cea digitală a Gazetei de azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  02 Septembrie 2016, 10:47

locul lui Maxim este la FC Voluntari...sau la Vocea Romaniei,ca prea ii melita limba impotriva tuturor antrenorilor care,vezi Doamne,il persecuta pe "genialul" de el...

127545191014316
Marcello Kazan  •  02 Septembrie 2016, 08:48

Ma surprinde faptul ca Maxim NU mai prinde echipa de club nici chiar in liga secunda din Bundesliga... Dar ma surprinde si mai mult faptul ca, in ciuda acestui fapt, nemtii nici nu se gindesc sa-l lase sa plece... Inainte de a-l lua pe Nicusor Stanciu, Anderlect a vrut sa-l ia pe Maxim pe 7 milioane de euro.dar Stutgard nici NU a vrut sa auda... Normal ca ceea ce se intimpla n-are sense si asta il afecteaza enorm pe Maxim care e un baiat serios, daca esti lovit in cap in mod constant....

bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  02 Septembrie 2016, 01:50

Semeni cu Basescu, d-aia nu ti baga.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează