INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Maxim zboară la minim cost » Mijlocașul lui Stuttgart s-a întors din cantonamentul de la Belek cu o cursă ieftină

Maxim a adunat numai 522 de minute în tot turul de campionat la Stuttgart, marcînd un singur gol // Foto: Guliver/GettyImages
Maxim a adunat numai 522 de minute în tot turul de campionat la Stuttgart, marcînd un singur gol // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 14 ianuarie 2016 00:00

Alex a plecat din hotel la 3:30, decolarea fiind la 6:00, și-a cumpărat sandvișuri și suc din buzunar, pentru că echipa de pe locul 15 din Bundesliga a trecut la regim de austeritate!

Nici în Bundesliga nu mai curge doar lapte și miere, mai ales cînd ajungi constant la retrogradare și încerci să reduci costurile. Alex Maxim a pățit-o pe pielea lui la începutul anului, la revenirea la Stuttgart. După nouă zile de cantonament la Belek, mijlocașul român a zburat 3 ore cu low-cost!

Clubul șvab, care-n 2014 cumpăra bilete first class la întoarcerea din Africa de Sud, a făcut acum economie de cîteva zeci de mii de euro, alegînd să achite 100 de euro de jucător la SunExpress.

"Singura problemă e c-au pierdut noaptea"

Maxim a plecat din hotel la 3:30, a decolat la 6:00 și și-a cumpărat sandvișuri și suc din buzunar.

"Singura problemă e c-au pierdut noaptea. Cum le-aș fi explicat fanilor, care pot zbura dimineața la economy-class, că am luat un charter scump dacă vrem să tăiem cheltuielile? Și părinții multor jucători, ca tatăl lui Langerak, fost miner, au muncit din greu", a spus Robin Dutt, director sportiv al lui VfB.

"360 de zile pe an trăiesc în lux, dar jucătorii tineri trebuie să-și amintească mereu și de unde au plecat. Noi construim conștient un regim mai spartan"
Robin Dutt, director sportiv Stuttgart

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  14 Ianuarie 2016, 09:07

Si ce,ii cade rangul,o fi vreo vedeta?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează