INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mazilu a deschis scorul în meciul cu echipa lui Cociş!

Mazilu deschide scorul în meciul cu echipa lui Cociş!
Mazilu deschide scorul în meciul cu echipa lui Cociş!

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 06 martie 2011 19:04

Atacantul român legitimat la Arsenal Kiev, Ionuţ Mazilu, a deschis scorul pentru formaţia sa în meciul cu Karpaty Lvov, în minutul 50, dar oaspeţii au revenit de la 2-0 şi au egalat în minutul 90.

La 5 minute de la startul reprizei secunde, fostul rapidist a marcat primul gol al serii în poarta lui Bogatinov. După alte 5 minute, rusul Gusev a reuşit să dubleze diferenţa şi Karpaty s-a văzut condusă cu 2-0.

Titular la oaspeţi, Cociş a pus umărul la micşorarea diferenţei dintre cele două echipe, în minutul 64, cînd Balazici a marcat pentru 2-1. În minutul 90 al partidei dintre Arsenal şi Karpaty, Ivan Milosevici a adus egalitatea pe tabela de marcaj.  Un alt român care ar fi putut juca în acest meci este Florin Şoavă (Arsenal Kiev), lăsat pe banca de rezerve de Bakalov.

După această etapă, Karpaty rămîne pe locul 5, cu 33 de puncte, în timp ce Arsenal se află cu două poziţii mai jos, cu 26 de puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
vcorleone
vcorleone  •  06 Martie 2011, 19:17

E piesa Mazilu asta :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează