INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Meci încrîncenat între echipa lui Dan Petrescu și cea a lui Eric Bicfalvi în China

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iulie 2015 17:29

Dan Petrescu a spart gheața la Jiangsu Sainty și a învins în deplasare formația lui Eric Bicfalvi, Liaoning, scor 3-2, după un meci încrîncenat.

Formația antrenorului român a condus la finalul primelor 45 de minute cu 1-0 prin golul lui Kjartansson, iar după pauză aceeași echipă a marcat repede prin Hang Ren.

Gazdele păreau să revină după penalty-ul reușit de Ogbu (73'), însă Ottensen a marcat două minute mai tîrziu pentru formația lui Petrescu. Scorul final a fost stabilit de același Ogbu tot din penalty cu 11 minute înainte de final.

Eric Bicfalvi a fost titular la Liaoning și a fost schimbat la pauză de autorul celor două goluri din echipa sa, în timp ce Marius Constantin a fost integralist la oaspeți.

Jiangsu este a șaptea în campionatul Chinei, cu 29 de puncte după 21 de etape, în timp ce Liaoning este pe poziția a 14-a din 16 echipe, cu 19 puncte, la o lungime peste primul loc retrogradabil.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cracker
cracker  •  26 Iulie 2015, 01:31

Eric Bicfalvi, golgeter in Ucraina, se zvonea ca-l vrea Lucescu la Sahtior, Dinamo Kiev era interesata si ea, si el s-a dus in China.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  25 Iulie 2015, 17:53

...o aiureala ...Bursucea e la o echipa care nu spune nimic ...si unde nu o sa faca performanta...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează