INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVEBLOG

Ce fac stranierii » Șumudică a remizat cu locul 2 din Turcia, dar rămâne la retrogradare. Contestat după meci: „Este o rușine că acest om este implicat în fotbalul turc”

LIVEBLOG STRANIERI: GSP.ro te ține la curent și în acest week-end cu rezultatele jucătorilor și antrenorilor români din campionatele din străinătate.
LIVEBLOG STRANIERI: GSP.ro te ține la curent și în acest week-end cu rezultatele jucătorilor și antrenorilor români din campionatele din străinătate.

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2021 21:30 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 22:12

LIVEBLOG STRANIERI: GSP.ro te ține la curent cu rezultatele jucătorilor și antrenorilor români din campionatele din străinătate.

Egal pentru Șumudică

Echipa lui Marius Șumudică, Yeni Malatyaspor, a remizat în deplasare, 0-0 cu Konyaspor, locul 2. Turcii lui Șumi rămân la retrogradare, pe 18, cu 14 puncte din 15 meciuri. Duminică joacă acasă cu Alanyaspor, locul 6.

Antrenorul român a avut probleme cu spectatorii, după cum a scris un microbist pe Twitter: „Șumudică i-a provocat pe fanii din tribune. Este o rușine că acest om este implicat în fotbalul turc. A făcut acest lucru de prea multe ori, e suficient”. „Unul dintre cele mai urâte meciuri ale anului! Șumudică a îndepărtat mulți fani de fotbal”, „Tactica defensivă nu se potrivește la Malatyaspor”, „90 de minute total defensive pentru Șumudică, bucuria de a mai urmări fotbalul e zero”, au mai comentat turcii pe rețelele de socializare.

Presa internațională anunță: „Dennis Man a semnat cu Galatasaray”
STRANIERI
Presa internațională anunță: „Dennis Man a semnat cu Galatasaray”

Răzvan Lucescu, înfrânt în Grecia

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, a pierdut duelul din deplasare cu Ionikos, 2-3. Alex Mitriță nu a fost în lot la oaspeți. PAOK e pe 3 în Grecia, cu 19 puncte din 12 meciuri, la 3 puncte de liderul Olympiacos. Lucescu Jr a câștigat ultima dată pe 7 noiembrie, de atunci urmând 5 meciuri fără victorie.

Paul Anton și Alexandru Pașcanu, pe 2 în La Liga 2 

Stoperul Alexandru Pașcanu (23 de ani) a fost integralist în meciul dintre Ponferradina și Mirandes, din etapa 19 a ligii secunde din Spania, scor final 2-1. La gazde a jucat și mijlocașul Paul Anton (30 de ani), introdus pe teren în minutul 68.

Ponferradina ocupă locul 2 în La Liga 2, cu 35 de puncte acumulate în 19 etape.

Marius Marin, victorios la Pisa 

Mijlocașul român Marius Marin (23 de ani) a jucat 20 de minute în meciul dintre Como și Pisa din etapa 16 a Serie B, scor final 0-1. 

Dorin Rotariu, victorie alături de Ludogorets

Dorin Rotariu (26 de ani) a jucat pe final în meciul dintre Lokomotiv Sofia și Ludogorets, scor 2-4. Românul a fost introdus pe teren în minutul 75, la 4-2 pentru echipa sa.

Dennis Man, titular la Parma 

Dennis Man (23 de ani) a fost titular la Parma în meciul cu Ascoli din etapa 16 a Serie B, scor final 0-0. Folosit în spatele atacanților, Man a fost înlocuit în minutul 70, după ce primise cartonaș galben în minutul 59.

Celălalt român al Parmei, Valentin Mihăilă, nu a făcut parte din lot.

Parma ocupă locul 15 în Serie B, cu doar 19 puncte acumulate în 16 etape.

Nicoale Stanciu, penalty ratat pentru Slavia

Cu Stanciu integralist, Slavia Praga s-a impus la limită în deplasarea de la Sigma Olomouc, scor 1-0. În minutul 52, la scorul de 0-0, mijlocașul român a ratat o lovitură de la 11 metri. Campioana Cehiei s-a impus în cele din urmă, după golul lui Kuchta

Cu această victorie, Slavia rămâne pe primul loc, la 5 puncte în fața rivalei de la Sparta Praga.

Olimpiu Moruțan, intrat pe parcurs în Galatasaray - Altay 2-2

Cu Olimpiu Moruțan pe teren din minutul 69, Galatasaray a făcut un nou pas greșit în campionat, doare remiză cu Altay pe teren propriu. Gazdele s-au văzut conduse încă din min. 17 după golul lui Pinares. 

Dervisoglu (34) și Diagne (79) au întors scorul pentru Galatasaray, insuficient însă pentru a aduce victoria grupării „Cim Bom Bom” pentru că Bamba a egalat cu 4 minute înainte de final dintr-o lovitură de la 11 metri.

După acest rezultat, Galatasaray face 23 de punce și se află pe locul 6, dar poate poate ajung până pe locul 9 la finalul acestei runde.

Alex Băluță, gol în Ungaria

Alexandru Băluță a marcat golul de 1-1 (scor final) în confruntarea Ferencvaros - Puskas Akademy, din runda #15 a campionatului maghiar. Golul lui Ferencvaros fusese înscris de Laidouni, fost jucător la FC Voluntari.

3 goluriși 3 pase decisive mai are Băluță pentru Puskas în actuala stagiune

Ianis Hagi, pe teren la Rangers în victoria cu Dundee

Cu Ianis Hagi în teren până în minutul 65, Rangers s-a impus la scor de neprezentare meciul cu Dudee. Pentru formația lui Giovanni van Bronckhorst au punctat Aribo (36), Sweeney (55, aug) și Morelos (70)

Cu această victorie, Rangers își consolidează locul 1 în clasament, cu 39 de puncte după 16 etape disputate

FINAL » Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu, victorie clară

Dinamo Kiev, locul 2 în campionatul din Ucraina, a învins-o pe Veres-Rivne în etapa 17 a campionatului, scor 3-0. 

Echipa antrenată de Mircea Lucescu ocupă locul 2 cu un număr egal de puncte cu Șahtior, 44 de puncte, dar și un golaveraj identic, +37. Șahtior are însă avantajul golurilor înscrise, 47, față de 46 pentru Dinamo Kiev. 

Nedelcu a revenit în echipa Fortunei Dusseldorf

Dragoș Nedelcu a prins 30 de minute în teren la Fortuna Dusseldorf în victoria trupei lui Christian Preuser din deplasarea cu Darmstadt, 3-1. Nede nu mai bifase niciun minut în liga a doua din Germania de pe 16 octombrie.

11e locul pe care îl ocupă Dusseldorf în liga a doua germană după tot atâtea etape

Andrei Rațiu, assist pentru Huesca

Andrei Rațiu a fost titular la Huesca în victoria acestora, scor 3-2, cu Valladolid. Fundașul dreapta român a pasat decisiv la primul gol și fost înlocuit în minutul 76.

9e locul ocupat de Huesca în liga a doua din Spania (25 de puncte în 19 etape)

Citește mai multe știri despre stranieri:

Șumudică iese la atac: „În cazul ăsta, plec fără niciun ban. O tragedie la Malatyaspor!”

„A părut că aleargă prin noroi” » Ianis Hagi, luat în vizor după ultimul meci la Rangers: notă dezamăgitoare

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
mehighms
mehighms  •  07 Decembrie 2021, 07:52
Postat de klauz pe 04 Decembrie 2021, 20:17

ianis hagi are ZERO pase de gol dupa 16 etape de campionat. Zero, asta e hagi. Un antitalent enorm.

bravo ma... e talent zero. dar oare ce au vazut la el cei de la rangers? doar ca il cheama hagi? esti un frustrat la maxim!

socratead
socratead  •  07 Decembrie 2021, 02:58
Postat de fairplayromania pe 04 Decembrie 2021, 18:10

Băluţă e număr 10 si dă si goluri.... culmea. Nu are ce căuta la Naţională !!!! Noi avem nevoie de antitalentele de Ianis, Tănase si Moruţan.... Si ne mirăm de ce Natioanala este pămint .

La nationala Romaniei joaca jucatorii impresariati de celebrii veri fosti puscariasi de drept comun. Rezultatele nationalei sunt secundare dorintei acestora de a-si vinde jucatorii. Daca jucatorii apartin si clubului FCSB atunci afacerea este perfecta pentru ca toti banii raman in familie...

pababibum
pababibum  •  05 Decembrie 2021, 23:51

Paok e la 13 puncte in spatele lui Olympiacos, nu 3, sunteti beti?!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează