INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI

Medicul naționalei României, despre revenirea lui Chiricheș: „Vlad este un luptător” » Ce spune despre revenirea fundașului printre „tricolori”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2019 16:39

Medicul naționalei de fotbal a României, Claudiu Stamatescu, a vorbit despre starea de sănătate a lui Vlad Chiricheș, dar și despre prestația pe care a avut-o fundașul în meciul dintre Napoli și FC Zurich (scor final 2-0) din „șaisprezecimile” Europa League.

„Ieri am văzut meciul Napoli-FC Zurich și l-am urmărit în special pe Chiricheș. Sunt foarte fericit că după 5 luni de recuperare a jucat un meci și prestația sa a fost una pozitivă. Sunt fericit că după o accidentare gravă a ajuns la un nivel bun, a fost o recuperare care a dat roade”, a declarat pentru Radio Marte din Italia, doctorul Claudiu Stamatescu.

Întrebat despre o viitoare convocare la naționala României, doctorul naționalei a mărturisit: „Cum v-am povestit și acum patru luni, pentru o accidentare ca a lui Chiricheș recuperarea variază de la 4 la 6 luni, bineînțeles, depinde de jucător. Este adevărat că ieri a jucat doar 60 de minute, dar e normal. Din punct de vedere medical, Chiricheș este recuperat 100%, acum trebuie să recupereze condiția fizică înaintea meciului dintre România-Suedia.

Vlad este un razboinic, când joacă fotbal se dăruiește 100%. Accidentările lui au fost toate în urma unui contact cu un adversar, niciodată nu s-a accidentat singur, asta dovada clară a faptului că se implică total”.

5 lunia stat departe de teren Vlad Chiricheș, după ce s-a accidentat la genunchiul stâng într-un meci din septembrie 2018 dintre România și Muntenegru, scor 0-0.

 

Citește și: 

Chiricheș a revenit pe teren după 5 luni: ”A fost o perioadă foarte dificilă pentru mine” + Ce spun italienii despre prestația fundașului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
7manuel
7manuel  •  23 Februarie 2019, 11:52

Vlad e de departe cel mai valoros fundas pe care Romania l-a dat in ultimii 10 ani.

torque07
torque07  •  22 Februarie 2019, 21:26
Postat de poison_6 pe 22 Februarie 2019, 17:28

Sperăm să nu mai revină printre "tricolori".

Las' ca joaca Moți...sau Grigore :)))) te-ai ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poison_6
poison_6  •  22 Februarie 2019, 17:28

Sperăm să nu mai revină printre "tricolori".

Vezi toate comentariile (3)
Comentează