INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Mesaj al lui Florin Andone în limba turcă, după ce a făcut două teste de coronavirus

Florin Andone
Florin Andone

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 mai 2020 17:36

Florin Andone, 27 de ani, împrumutat de Brighton la Galatasaray, a fost testat de două ori la clubul din Istanbul și a ieșit negativ la coronavirus de ambele dăți.

Atacantul a simțit nevoia să publice un mesaj în limba turcă, pentru a dezminți informații despre sănătatea sa, apărute în presa locală.

„Am văzut unele ştiri referitoare la sănătatea mea şi vreau să clarific că sunt bine şi nu am niciun simptom al virusului. Am făcut testele atât vineri, cât şi joi şi rezultatele au fost negative, astfel că vreau să clarific prin acest mesaj că suntem sănătoşi, eu şi familia mea”, a scris Andone pe Twitter.

Campionatul din Turcia ar trebui să înceapă peste o lună, dar ar putea fi amânat din nou. În țară sunt aproape 150.000 de cazuri, 4055 de morți și 105.000 de vindecați.

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP.ro » Episodul 6: cele mai bune tactici din FIFA20

EXCLUSIV VIDEO Ce i-a făcut Ionel Ganea marelui antrenor Felix Magath: „De atunci și-a dat seama că nu e bine să se pună cu el”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează