INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Mesajul antrenorului Parmei care nu-i pică bine lui Ionuț Radu: „De asta l-am adus”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 februarie 2020 09:53

Ionuț Radu (23 de ani) a fost rezervă în egalul scos de Parma în deplasare la Cagliari, scor 2-2. Antrenorul Roberto D'Aversa îi dă vești proaste internaționalului român. 

Ionuț Radu, aflat sub contract cu Inter Milano, a fost împrumutat la Parma după ce pierduse postul de titular la Genoa în fața lui Mattia Perin. Portarul român spera să aibă mai multe șanse la noua formație, mai ales că titularul dintre buturi, Luigi Sepe, a suferit o accidentare de lungă durată. 

Roberto D'Aversa: „Radu, variantă de rezervă”

Roberto D'Aversa, antrenorul Parmei, a afirmat însă cu subiect și predicat că Ionuț Radu va fi varianta de avarie pentru Simone Colombi (28 de ani).

„Colombi ne-a oferit mereu siguranță. Nu ne-a dezamăgit niciodată în momentele în care ne-am bazat pe el. Sosirea lui Radu este o măsură de precauție. Am fi putut fi prinși descoperiți în cazul în care i se întâmpla ceva lui Colombi. Cu Cagliari el a ținut jocul echilibrat”, a declarat antrenorul Parmei conform zazoom.info.

Nu este foarte clar când a avut timp Colombi să-și demonstreze calitățile, fiindcă are doar trei apariții, în timp ce Ionuț Radu a apărat zeci de meciuri la rând la Genoa.

VIDEO // Rezumatul meciului dintre Cagliari și Parma

Vezi și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1195078783842427
Cantemir Mefa  •  02 Februarie 2020, 12:59

Acest actoraş de telenovelitas (I. Radu), dacă vrea titular, trebuie să coboare în Liga I din România. Să încasezi nu mai puțin de 37 de goluri (cam 2 pe meci) şi să ai pretenția să fi titular în Serie A, mi se pare aberant. Revedeți meciul U21 cu Germania - a primit 4 goluri de zici că nici nu era el portarul - un jucător mediocru!

maxp
maxp  •  02 Februarie 2020, 12:28
Postat de Calin Radulescu pe 02 Februarie 2020, 11:41

VAI, cel mai bun fotbalist roman al anului 2019 e rezerva :)))... Avem niste *** de fotbalisti, dar suntem plini de pretentii... VREM la Euro, vrem la Mondiale :)))... Zic, sa avem mai mult bun simt :)))

Partial ai dreptate, dar nu in totalitate. Nu e vorba doar de calificari, e vorba de a incerca sa produci ceva, ceea ce antrenorii din ultima vreme nu au facut. Nu s-au folosit deloc de cele mai bune resurse, asa cu limitele lor cum erau, dar totusi cele mai bune.

180190845824463
Mihnea Iorga  •  02 Februarie 2020, 11:57
Postat de Calin Radulescu pe 02 Februarie 2020, 11:41

VAI, cel mai bun fotbalist roman al anului 2019 e rezerva :)))... Avem niste *** de fotbalisti, dar suntem plini de pretentii... VREM la Euro, vrem la Mondiale :)))... Zic, sa avem mai mult bun simt :)))

Acelasi titlu il merita cu prisosinta si in 2020, starul intergalactic este singurul portar fara gol primit in campionat in acest an.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează