INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STEAUA

Mesajul lui Prepeliță pentru Steaua după 2-0 cu Trencin! Mijlocașul prevede un viitor strălucit pentru fosta echipă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iulie 2015 18:37

Ludogoreț a pierdut meciul de pe teren propriu cu Milsami Orhei, scor 0-1, în turul 2 din preliminariile Champions League. 

Andrei Prepeliță a jucat în repriza a doua, după ce i-a luat locul lui Anicet. După meci, mijlocașul a vorbit și despre fosta echipă, care s-a impus în Slovacia cu Trencin, scor 2-0. 

"Mă bucur pentru foștii mei colegi, mereu o să le țin pumnii. Vă dați seama că am jucat 4 ani la Steaua și am făcut performanțe. Cei de acolo sînt frații mei și o să le țin pumnii și le doresc mult succes.

Cred că ușor, ușor lucrurile vor merge bine la Steaua. E normal să fie probleme acum, au venit mulți jucători noi, trebuie să se integreze, e și un antrenor nou. Dar observ că lucrurile merg spre bine", a zis Prepeliță la Dolce.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  15 Iulie 2015, 23:06

olteanul prost tot PROST ramane,*** izgoniti din Ghencea ,poate-poate cand va fi dat afara din bulgaria ,poate il iau ca *** si ******

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează