INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Mihai Popescu vrea să-l aibă rival pe Ianis Hagi în Scoția: „Aș vrea să joc împotriva lui și să-l înving”

Mihai Popescu FOTO: facebook.com/OfficialHeartofMidlothianFC
Mihai Popescu FOTO: facebook.com/OfficialHeartofMidlothianFC

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 21:40 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 21:56

Fundașul Mihai Popescu, 27 de ani, a semnat pe 2 ani cu Heart of Midlothian și spune că vrea să promoveze pe prima scenă, pentru a-l avea rival pe Ianis Hagi (Rangers).

„Normal că-l știu pe Ianis Hagi. N-am vorbit cu el încă, nu suntem amici, nu ne-am întâlnit. Dar am jucat împotriva lui și îl voi contacta, doar suntem români care jucăm în Scoția. Îi voi da un mesaj și poate vom ieși la o cafea să vorbim despre cum e viața aici. El e deja de ceva timp în Scoția și face lucruri bune la Rangers. Sper să continue așa. Am jucat împotriva echipei tatălui lui când eram la Dinamo. Împotriva lui Ianis am jucat doar o dată, pentru că a plecat la Fiorentina și la alte cluburi. Atunci i-am învins cu 1-0. Aș vrea să promovez cu Hearts pentru a-l întâlni din nou, în Premiership. 

Am doi ani de contract aici, în primul vreau să promovăm și în al doilea să ajungem între primele 6 echipe din Scoția. În România, oamenii îl urmăresc pe Hagi, știu tot ce face în Scoția. Când joacă slab e criticat, dar nu știu de ce, pentru că el evoluează în fiecare meci foarte bine pentru Rangers. Gerrard nu l-ar include, dacă n-ar fi bun. Aș vrea să joc împotriva lui și să-l înving”, a declarat Popescu pentru edinburghnews.com.

Am citit despre istoria lui Hearts, e un club mare. Am vrut să revin în fotbalul scoțian, după experiența de la St. Mirren. Sunt fericit și sper să joc bine aici. Vin de la Dinamo, care e și el un club mare, și mereu jucam la victorie, aveam presiune la fiecare antrenament, la fiecare meci
Mihai Popescu, Hearts

NORVEGIA - ROMÂNIA. Ianis chiar e 100% Hagi: „Am învățat din fotbal că meciul durează 90 de minute”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
calinescu_
calinescu_  •  11 Octombrie 2020, 10:15

Mihai Popescu este unul din fundasii centrali de la noi cu un potential urias ...!!! Mult mai valoros ca Tosca sau Balasa ..!!! Sunt sigur ca va reusi in Scotia si va fi mult mai bun ca printisorul ..!!

psk
psk  •  10 Octombrie 2020, 23:48

auzi ....articol despre stranieri :))) scrieti la comanda despre toti necautatii din Liga 2a scotiana :)))) bine ca nu scrieti si despre aia din Liga2a birmaneza sau kârgaza . Daca si *** asta de jucator a ajuns sa aibe articole la comanda e claaaarrr !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează