INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Mijlocaşul Adrian Piţ, împrumutat la Ternana

Adrian Pit
Adrian Pit

Articol de GSP - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

Patronul grupării Ternana, Angelo Deodati, a anunţat, luni, la postul de televiziune Rai Sport Piu, că a realizat transferul a cinci jucători, printre care şi împrumutul mijlocaşului român Adrian Piţ de la formaţia AS Roma, informează site-ul sporterni.it.


Conform sursei citate, Piţ, care a mai fost împrumutat în sezoanele trecute la Triestina şi Pisa, va sosi marţi la noua sa echipă.

Angelo Deodati a mai anunţat că, pe lîngă Piţ, la Ternana, echipă care evoluează în liga a treia italiană, vor mai veni fundaşii Federico Erba şi Salvatore D'Alterio şi mijlocaşii Claudio Della Penna şi Davide Caremi.
sursa: Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
pokerman11
pokerman11  •  31 August 2010, 13:22

Daca doriti sa invatati poker de la profesionisti si sa primiti bani fara depozit cu care sa incepeti sa jucati, intrati pe a n y t w o . ro Scoala poker (lectii poker, traininguri video), cele mai bune oferte de rakeback pe cele mai mari site-uri de poker si 20 de euro gratis la unibet pe a n y t w o. ro

eu_baiatul_yo
eu_baiatul_yo  •  31 August 2010, 13:15

. .. . . . . . . . . . . NOU!PRIMUL DETECTOR DE FRUMUSETZE!Multe fete sexy lau incercat!Vrei sa afli cat de sexy esti? Intra pe ww w.Sexy Metru.c om si fa testul de frumusete ! . . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . NOU!PRIMUL DETECTOR DE FRUMUSETZE!Multe fete sexy lau incercat!Vrei sa afli cat de sexy esti? Intra pe ww w.Sexy Metru.c om si fa testul de frumusete ! . . . . . . . . . .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează