STRANIERI  ·  ITALIA

Minune? Chiricheș a fost recuperat de Napoli în timp-record după o întindere

Chiricheș a înscris două goluri pentru Napoli în prima parte a acestei stagiuni // FOTO Guliver/GettyImages
Chiricheș a înscris două goluri pentru Napoli în prima parte a acestei stagiuni // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de — Sambata, 07 Ianuarie 2017, 00:00

Chiricheș a fost recuperat de Napoli în timp-record, 14 zile, de pe urma unei întinderi, iar jurnaliștii locali susțin că ar putea juca diseară cu Sampdoria.

Trei săptămâni i-ar fi trebuit în mod normal lui Chiricheș să se recupereze de pe urma întinderii la bicepsul femural stâng suferite pe 22 decembrie, la 3-3 cu Fiorentina. Napoli l-a pus însă pe picioare în doar 14 zile!

Apărătorul de 27 de ani s-a antrenat joi cu grupul, iar jurnaliștii locali susțin că el ar putea juca diseară, contra Sampdoriei, în etapa a 19-a din Serie A.

"Vlad se va număra cu siguranță printre convocați, dar nu știu dacă antrenorul Maurizio Sarri va risca să-l introducă din primul minut. Depinde foarte mult de ultimul antrenament", a aflat Paolo Del Genio, reporterul postului de radio Kiss Kiss.

În condițiile în care titularii Albiol și Koulibaly sunt indisponibili, primul suspendat, iar celălalt plecat la Cupa Africii, lui Sarri i-ar prinde bine un jucător cu experiența lui Chiricheș în centrul defensivei.

A fost și motivul pentru care clubul a făcut eforturi disperate ca să-l recupereze. De Sărbători, Vlad a fost "sechestrat" la centrul sportiv Castel Volturno, împreună cu un fizioterapeut. Iar strădaniile acestuia au dat roade. Românul ar putea reintra cu o săptămână mai devreme!

"În ceea ce-l privește pe Chiricheș, impresiile de la antrenament sunt pozitive, dar vreau să mai aștept"
Maurizio Sarri, antrenor Napoli  

9apariții are Chiricheș în Serie A 2016-2017, dintre care 8 ca titularCât de departe ieşim din casă, ca să nu primim amendă? Poliţia răspunde la 10 întrebări

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 MotoGP, Documentar

Marc Marquez

Digi 2
19:00 Rezumat

Golurile lunii martie

Digi 4
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Rezumat

Magazinul Ligii Campionilor

Digi 3
Program TV complet

Liga 1