INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Mircea Lucescu a fost scos din lupta la titlu de Torje și Grozav!

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 21:49

Zenit Sankt Petersburg, formația antrenată de Mircea Lucescu, a înregistrat astăzi o nouă înfrângere în campionatul Rusiei, 0-1, și nu mai are nicio șansă la titlu. 

Echipa românului a pierdut pe teren propriu în fața lui Terek Groznîi, scor 0-1, după ce Mbengue a reușit unicul gol al partidei, în minutul 66.

Pentru formația oaspete au evoluat și foștii dinamoviști Gabi Torje și Gheorghe Grozav.

Cei doi au intrat în repriza secundă, după ce au început meciul de pe banca de rezerve.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului, Zenit se află pe locul trei, cu 52 de puncte, la 11 lungimi de liderul Spartak și la un singur punct de ȚSKA Moscova, ocupanta locului secund.

De partea cealaltă, Terek se află pe locul cinci, cu 42 de puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  08 Mai 2017, 15:23

***,ca sa fiu politicos.Torje a jucat din min.66,iar Grozav din min.81,dar in capusorul tau inocent,cei doi l-au scos pe Lucescu din lupta pentru titlu,la care nu mai avea sanse de vreo cinci etape.Atat poti, atat faci.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

olaru_andrei
olaru_andrei  •  08 Mai 2017, 08:35

Daca Zenit avea calitate era sus!!!...batea tot!...dar a imbatranit si nea Mircea!....ca sa nu mai zic ca nu i s-au adus jucatori anul asta! A gresit mergand la Zenit. Asta este, la varsta lui primeaza banii, nu performantele

submarina
submarina  •  07 Mai 2017, 23:21

Terek a fost stimulata boiereste de mafia lui TSKA de la Moscova. Acolo se duc lupte grele intre Moscova si Piter. Acum pentru Zenit chiar si locul doi, care duce direct in grupele UCL, va fi o misiune greu de realizat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează