INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu a intrat în zodia norocului: "Suplinesc eu absența fanilor!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 august 2015 00:00

După ce s-a calificat cu foarte mari emoții în grupele Ligii, Șahtior a învins-o greu vineri pe Metalurg Zaporoje (2-0).

Oaspeții au ratat un 11 metri în minutul 88, la 1-0, iar în prelungiri Alex Teixeira a reușit "dubla", într-un meci terminat de ambele formații în "zece" (eliminat Srna).

"Echipa a părut obosită după Ligă și numai hazardul a făcut să luăm toate punctele. E însă foarte greu să joci fără presiunea publicului. Parcă am avea terenul suspendat. A fost atît de liniște, ca la antrenament. Noroc că am îndeplinit eu și rolul publicului", a declarat antrenorul român.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează