INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Mircea Lucescu a semnat cu Zenit: "A pus clauze stricte"

Mircea Lucescu l-a impresionat la negocieri și pe șeful GAZPROM, Alexei Miller
Mircea Lucescu l-a impresionat la negocieri și pe șeful GAZPROM, Alexei Miller

Articol de - Publicat marti, 24 mai 2016 00:00

Mircea Lucescu a semnat, potrivit ”Hurriyet”, un contract pe două sezoane cu Zenit, rușii plătindu-l cu 4,5 milioane anual.

Turcii și-au luat gândul de la Mircea Lucescu. Antrenorul român i-a convins pe șefii lui Zenit să-i accepte mare parte din condiții.

Il Luce a semnat aseară un contract până în 2018 și va câștiga 9 milioane E în total din salariu, informația, dezvăluită de Hurriyet, fiind întărită de presa din Rusia.

"A pus clauze stricte"

La negocierile de duminică, de la hotelul Marriott Courtyard de pe Insula Vasilievski, președintele clubului, Alexander Diukov, și directorul executiv, Maxim Mitrofanov, l-au anunțat că sunt dispuși să-l angajeze două stagiuni și să-i achite 4 milioane anual.

"Lucescu a pus clauze stricte privind condițiile rezidenței la Sankt Petersburg și staff-ul tehnic. A cerut aducerea secundului Alexandru Spiridon și a preparatorului fizic Carlo Nicolini, colaboratorii de la Șahtior", a scris Soviețki Sport.

A anulat Istanbulul

Antrenorul român ar fi vrut acord pe trei stagiuni, dar a obținut o mărire de salariu, la 4,5 milioane anual. După ce a bătut palma, i-a anunțat pe cei de la Galatasaray că nu mai are rost să vină la Istanbul pentru a discuta oferta turcilor.

Zenit îl contactase și pe Capello, discutând cu italianul cu câteva zile mai înainte, însă fostul selecționer al Rusiei a tot ezitat să dea un răspuns limpede.

4.500.000 €este și salariul maxim anual primit de Lucescu în cele 12 sezoane la Șahtior

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiță, veste ȘOC despre noua tulpină Omicron. Ce riscă românii DEJA trecuți prin boală


Comentarii (4)
chris_bu67
chris_bu67  •  24 Mai 2016, 14:01
Postat de muzicantu pe 24 Mai 2016, 09:33

Nu prinde Craciunul la Zenit...

Roagă-te la Dumnezeu să te prindă pe tine.....vorbitorule aiurea!

muzicantu
muzicantu  •  24 Mai 2016, 09:59

Si nu-l ia si pe Razvan cu el? Nu se poate...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 Mai 2016, 09:44

...cred ca pe banii acestia are si obiective de indeplinit ...in Rusia mai are cel putin inca patru echipe la fel de bune ...nu doar una ca in Ucraina...si oricum o sa l fure arbitrii ...de data asta deadevaratelea ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează