INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Mircea Lucescu ar fi hotărât ce va face după despărțirea de Zenit » Francezii scriu despre o decizie surprinzătoare

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iunie 2017 17:41

Mircea Lucescu ar urma să ia o pauză de șase luni după despărțirea de Zenit Sankt Petersburg și nu va prelua niciun club în această vară, susțin francezii de la L'Equipe.

Tehnicianul român a fost demis de Zenit după doar un sezon pe banca rușilor. Mircea Lucescu a ratat câștigarea campionatului și n-a reușit nici să se claseze pe o poziție care să permită echipei să joace în Liga Campionilor. 

Zenit a terminat campionatul pe locul 3, cu 61 de puncte, la o lungime de ocupanta locului 2, ȚSKA Moscova, și la 8 puncte de liderul Spartak Moscova. Tehnicianul român a câștigat cu Zenit un singur trofeu: Supercupa Rusiei.

Lucescu a ajuns la Zenit în mai 2016 și mai avea contract cu formația rusă pentru încă un sezon.

2.500.000 €sunt compensațiile financiare pe care le va primi Mircea Lucescu după despărțirea de Zenit

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  29 Iunie 2017, 19:25

...pai nu preia Nationala Ro ?...sa demonstreze cum bate el Polonia ...

ill7ven
ill7ven  •  29 Iunie 2017, 18:38

Eu in locu lui m-as retrage - si-asa oferta de la o echipa cu sanse reale la UCL nu va avea, bani are destui, iar de trofee interne probabil e plictisit. Nationala... dar asta e un vis de-al nostru de ani de zile si probabil ca ramanem cu el, nu cred ca se baga fix cu cea mai slaba generatie din istorie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close