INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ȚSKA - ZENIT, SÂMBĂTĂ, 15:30, DIGI3, DOLCE 1

Mircea Lucescu, atacat de impresarul unor jucători de la Zenit: ”Vor să ne destabilizeze”

Mircea Lucescu a fost vizitat, ieri, la antrenament de președintele Alexander Diukov // Foto: zenit.ru
Mircea Lucescu a fost vizitat, ieri, la antrenament de președintele Alexander Diukov // Foto: zenit.ru

Articol de - Publicat vineri, 03 martie 2017 00:00

Antrenorul Mircea Lucescu spune că interviul dat de agentul lui Șatov ”e plin de minciuni și de provocări”, pentru a strica atmosfera la Zenit, înaintea derbyului cu liderul ȚSKA.

Mircea Lucescu încearcă să detensioneze atmosfera înaintea derbyului cu ȚSKA de mâine. Și n-a ezitat să taxeze declarațiile date de Cahora Muminov, impresarul mai multor jucători ai lui Zenit.

"E greu să înțeleg cum a apărut acest interviu tocmai acum. Vor să ne destabilizeze. Există multe minciuni și provocări. Dacă îl reprezintă pe Șatov, un fotbalist valoros, ar trebui să se gândească bine înainte să deschidă gura. Altfel, creează probleme clientului său și colegilor", a spus Il Luce.

Nici Șatov nu a confirmat cele apărute în presa moscovită: "Atmosfera de lucru e bună la echipă și-mi aștept rândul să joc. N-am nicio problemă cu Lucescu".

Muminov susținea că "fotbaliștii nu îl plac și nici nu-l înțeleg pe antrenorul român. Așa că nu joacă pentru el și nici nu-l agreează".

Kokorin, prins pe contrasens

Kokorin a călcat iarăși strâmb. După party-ul cu șampanie de 250.000 € din vară, la Monte Carlo, atacantul lui Zenit a fost prins de poliție conducându-și Bentleyul pe contrasens duminica trecută. A luat amendă 5.000 de ruble (81 €), poate rămâne pieton 4-6 luni și va fi judecat pe 15 martie.

"Suntem bine pregătiți fizic și avem un mic avantaj față de ȚSKA, jucând două meciuri oficiale, în Europa League. Va fi un derby spectaculos"
Mircea Lucescu, antrenor Zenit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
capca1
capca1  •  03 Martie 2017, 17:52

Și să nu uităm că vatmanul n-a vrut să tragă pe dreapta să treacă el...și arbitrii...familia Ceaușescu

ray51
ray51  •  03 Martie 2017, 13:01

Doar victorie! Numai victorie! Totul pentru victorie! Nu? Doar suntem in Rusia.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close