INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK SALONIC

Răzvan Lucescu a făcut „dubla” cu PAOK Salonic » Mircea Lucescu e cel mai fericit tată: „Sunt teribil de mândru! Merită tot”

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2019 23:44

PAOK Salonic a câștigat finala Cupei disputată în fața lui AEK Atena, scor 1-0. Formația lui Răzvan Lucescu reușește prima „dublă” din istorie. Mircea Lucescu a vorbit despre performanța fiului său.

„Și-au dorit foarte mult să își ia revanșa. Au fost foarte concentrați. Dorința a fost maximă. S-a jucat fără spectatori, dar au fost aproape 3.000 de oameni pe arenă. Înaintea meciului s-au luat la bătaie, după s-au bătut iar. Îmi era teamă să nu se întrerupă partida la un moment dat.

Jocul a fost la discreția lui PAOK. Au avut multe ocazii de a marca. Adversarii au avut doar câteva contraatacuri. Mă bucur mult pentru Răzvan. Merită tot ce i se întâmplă pentru cât acordă el fotbalului, cât e de atent, cât de mult studiază tot. A creat un lot unit, jucători devotați sută la sută. Înseamnă că a reușit să creeze o echipă competitivă”, a declarat Mircea Lucescu la TV Telekom Sport.

„Sunt un tată teribil de mândru. Simt tot ce simte și el. Nu i-a fost deloc ușor. Pentru niciun copil nu e ușor să depășească succesul tatălui”

„Vom vedea ce se va întâmpla săptămânile următoare. Are o ruptură musculară la umăr de mai mult timp. Rămâne la Salonic să se opereze, apoi poate discuta și despre viitor”Mircea Lucescu

Vezi și: 

PAOK - AEK 1-0 // VIDEO Răzvan Lucescu câștigă și Cupa în Grecia! Performanță fabuloasă adusă de un gol din „foarfecă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
aress123
aress123  •  12 Mai 2019, 09:50
Postat de Tatar Alexandru Ioan pe 12 Mai 2019, 09:25

Felicitari,RazvanLucescu!Acum mai rămâne că la sfârșitul anului sa fie declarat,,cel mai bbun antrenor roman,, ...teja,dică sau ciobanul penal!Că doar pentru fomiștii de ziariști sportivi i

Nu e cam devreme pentru bautura...?? Sau poate ai ramas trotilat de aseara....

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  12 Mai 2019, 09:25

Felicitari,RazvanLucescu!Acum mai rămâne că la sfârșitul anului sa fie declarat,,cel mai bbun antrenor roman,, ...teja,dică sau ciobanul penal!Că doar pentru fomiștii de ziariști sportivi i

1581870215401957
Andronic Popovici  •  12 Mai 2019, 09:13

felicitari,bravo Razvane ,acum nu mai poate nimeni sa spuna ca ,a fost contributia lui Taica tau in rezultatele obtinute

Vezi toate comentariile (3)
Comentează