INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Mircea Lucescu, din nou antrenor de club?! » Unde ar ajunge dacă va fi demis de la naționala Turciei

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Articol de - Publicat duminica, 10 februarie 2019 10:04

După ce turcii au scris că Mircea Lucescu, 73 de ani, nu va mai fi selecționerul Turciei, acesta ar putea ajunge la Beșiktaș. Românul s-ar putea întoarce la "vulturi" în martie , cedându-i locul lui Şenol Güneş. 

Mircea Lucescu îi cedează locul lui Şenol Güneş, dar şi invers?! Scenariul, formulat de un editorialist turc la finalul meciului câştigat de Beşiktaş cu Bursaspor, 2-0, s-ar putea pune în scenă de luna viitoare. O spectaculoasă rocadă între naţionala Semilunei şi clubul din Istanbul. 

„Nu ar avea sens mutarea, dar nu m-ar surprinde ca Lucescu să fie pus la Beşiktaş, dacă Güneş acceptă să preia acum selecţionata”, susţine Ridvan Dilmen.

Il Luce a plecat în 2004 de la "vulturi", fiind schimbat tocmai cu Şenol, venit de la naţională, cu care a obţinut istoricul loc 3 la Mondialul din 2002! Acesta din urmă nu acceptă să lucreze însă în paralel pe două fronturi. 

„De ce l-aş demite?”

Tehnicianul dublu campion cu Beşiktaş n-ar prelua însă postul de pe 22 martie, la meciul cu Albania: "Nu am fost dat afară şi nici nu vreau să plec de-aici. Nu ştiu ce se va întâmpla peste trei sau cinci luni. Am contract până la sfârşitul sezonului şi nu are rost să discut despre echipa naţională. La vară, e cu totul altceva”.

Nici preşedintele clubului, Fikret Oman, nu confirmă informaţiile lansate sâmbătă de postul NTV: "Nu am vorbit cu Lucescu decât înainte să preia naţionala şi a fost în tribună la meciul nostru acum. Nu ştiu dacă acordul lui cu federaţia s-a încheiat, dar nu am nicio întâlnire cu el în agendă. Güneş rămâne până în vară, avem o relaţie excelentă, suntem fericiţi şi de ce l-am demite? M-am săturat să tot dezmint ceea ce apare în presă”.

4victorii, 6 egaluri şi 7 eşecuri are Mircea Lucescu într-un an şi jumătate la naţionala Turciei, cu care mai are contract până în 2020

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
partea47mea
partea47mea  •  10 Februarie 2019, 14:36

Ce sa mai poleim realitatea !Nea Mircea si-a luat un spitz frumos unde-i greu voinicului!

alexpescaru
alexpescaru  •  10 Februarie 2019, 14:04
Postat de Adrian Berindean pe 10 Februarie 2019, 13:47

daca va fi numit antrenor la o echipa din turcia va lua titlul in editia urmatoare

Hooo, că am înțeles din prima...

1211394082349994
Adrian Berindean  •  10 Februarie 2019, 13:51

daca va fi numit antrenor la o echipa din turcia va lua titlul in editia urmatoare

Vezi toate comentariile (12)
Comentează