INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CRITICI

Mircea Lucescu e contestat puternic în Turcia: "Aici el e ca Ceauşescu pentru România!" :O

Hincal Uluç
Hincal Uluç

Articol de GSP - Publicat marti, 06 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 06 mai 2014 15:04

Zvonurile privind o reîntoarcere a lui Mircea Lucescu în Turcia a aprins spiritele. Un important jurnalist sportiv turc l-a atacat foarte dur pe antrenorul român de 68 de ani.Hincal Uluç a declarat că pentru Turcia ar fi o catastrofă dacă Lucescu ar prelua Galatasaray, scenariu prezentat în ultimele săptămîni de presa otomană.

"Pentru Turcia el este ca Ceauşescu pentru România! Revenirea lui ar fi o insultă gravă pentru ţara noastră! Şi oficial nimeni n-a anunţat că-l vrea. Cei de la Galatasaray au infirmat interesul pentru Lucescu, dar el are agenţi, oameni care influenţează ziariştii de aici şi le furnizează astfel de informaţii.

Eu îl susţin pe Mancini, ar fi o greşeală ca el să fie înlocuit", a spus Hincal Uluç, potrivit netgazete.com

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (57)
helioglobalus
helioglobalus  •  07 Mai 2014, 19:41
Postat de bamse1901 pe 06 Mai 2014, 17:01

un antrenor comparat cu un presedinte dictator? ciudat!

mai ales că ăla a plătit datoria externă, să compari un patriot cu un mercenar... oricum garoiul îmbătrâneşte urât!

mvradulescu
mvradulescu  •  07 Mai 2014, 15:45
Postat de spivak pe 06 Mai 2014, 23:31

Luce vrea s-o şteargă de la Doneţk până nu vin ruşii, aşa că încearcă şi el pe unde poate. Cică la Barca o să fie un loc liber...

Ucraina nu mai este locul "ideal" unde să muncești la 68 de ani și e de înțeles dorința d-lui Lucescu (aflându-se în putere) să schimbe "peisajul"! Cert este, că din antrenorii români aflați încă în activitate este numele cel mai sonor și ne-am mândrit totdeauna cu rezultatele obținute de dânsul la echipele pe la care a trecut. Probabil "spiritul balcanic" e la fel de pronunțat și la "occidentalii" turci ca pe la noi și nu e de mirare că este contestat de un om care este "propteaua" altcuiva ... Îi doresc succes d-lui Lucescu și să-l ajute sănătatea, indiferent unde va antrena!

cornelisse
cornelisse  •  07 Mai 2014, 12:57

Nu se intelege de ce il contesta tipul asta pe Lucescu. "Ceausescu pentru Romania"?! Atat?! Ce-nseamna asta, dictator? Si fiind dictator la un singur club ar fi rau pentru tot fotbalul turc??? Voi, ziaristii, chiar sunteti selectati dintre aia cu probleme grave in a construi propozitii logice? Poate ati luat ceva dintr-un context, dar nu se intelege de ce nenea ala nu-l vrea pe Lucescu in Turcia. Argumentele ar trebui sa fie de natura sportiva, ceva de genul ca Lucescu nu e dorit pentru ca are motode invechite (daca crede cineva asta), pentru ca aduce brazilieni si nu joaca cu prea multi turci etc.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează