INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ŞAHTIOR DĂ 25 DE MILIOANE

Mircea Lucescu îl vrea pe Cardozo

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iunie 2010 00:00

Campioana Ucrainei vrea să-şi întărească echipa pentru a trece de grupele Ligii în sezonul viitor. Antrenorul român a pus ochii pe paraguayanul de 25 de ani, de la Benfica. Potrivit cotidianului Record, Şahtior ar oferi 25 de milioane de euro pentru golgeterul campionatului portughez!

Conducerea echipei din Lisabona a anunţat că a şi primit oficial această propunere din Ucraina, dar că suma vehiculată e departe de clauza de reziliere a contractului lui Cardozo, cifrată la 60 de milioane de euro. Lucescu speră să-l convingă pe paraguayan cu salariul pe care i-l asigură la Şahtior. Negocierile vor continua după turneul final al Cupei Mondiale.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  02 Iunie 2010, 11:54

Este un atacant care, dupa parerea mea, se pozitioneaza lejer printre primii 5 din lume. Pe langa calitatile obisnuite ale unui bun atacant, mai are si un joc foarte bun de cap, trage bine de la distanta si desi are 1,93 poseda si o tehnica de invidiat.Desi cam lent, pare destul de complet baiatul.Poate va ajunge totusi la o echipa mare sa-l vedem cu adevarat la treaba.

 •  01 Iunie 2010, 16:52

Are 27 de ani bai ziaristii lui peste. Nimic nu stiti.

 •  01 Iunie 2010, 16:21

E prea bun pt Sahtior.E tanar,poate ajunge cu siguranta la o echipa mare,si asta fara a trece prin Ucraina.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează