INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SUPERCUPA UCRAINEI

Mircea Lucescu își laudă adversarii după ce le-a luat Supercupa Ucrainei: "Îi felicit, dar noi sîntem mai spectaculoși"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iulie 2015 00:05

Mircea Lucescu a vorbit după Supercupa Ucrainei cîștigată de Șahtior Donețk în fața lui Dinamo Kiev, scor 2-0.

"Meciurile noastre trebuie să fie întotdeauna spectaculoase. Eu mereu am cerut să se joace play-off/play-out pentru a se decide cea mai bună echipă. Meciul de azi a demonstrat că nu există nici o diferență între noi și Dinamo Kiev. Cred că jocul nostru e mai spectaculos.

Mă bucur pentru băieții mei pentru că și-au dorit foarte mult acest trofeu. Cei de la Dinamo Kiev au exagerat cu faulturile, dar eu îi felicit pentru că formează o echipă puternică. Am vrea să jucăm meciurile cu Dinamo Kiev și Dnepr la Odessa", a spus Lucescu la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
the_gunner
the_gunner  •  15 Iulie 2015, 01:34

Felicitari stimate d-le Lucescu ,felicitari ! Ieri m-am convins , daca mai era nevoie , ca sinteti un adevarat OM . La fel cum ati facut cu Hagi la Brescia ,revitalizindu-i cariera , la fel faceti acum cu Eduardo . I-ati oferit un contract cind toti cred ca omul e terminat fotbalistic . N-ati uitat ca Eduardo v-a ajutat enorm sa puneti Shakhtarul pe harta fotbalului mare din Europa . Au urmat zilele de la Arsenal cu accidentul ala oribil ( a fost intentie 100% din partea lui Taylor ) si Arsenalul cauta sa se scape de el.Tot dvs i-ati intins o mina si atunci . Dupa ce a ajuns la Fluminensesi a jucat acolo dovedind ca are inca scinteia de mare atacant , dvs l-ati adus la Shakhtar din nou ,pt a treia oara . La 32 de ani ! Din respect pt ce a facut omul pt club .Recunostinta este o calitate a marilor oameni . Domn o data ,intotdeauna domn !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close