INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ŞAHTIOR

Mircea Lucescu le-a explicat italienilor de ce nu vrea să plece de la Şahtior

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 16 aprilie 2013 13:45

Contactat de italieni, Mircea Lucescu a vorbit despre o eventuală ofertă din partea lui Massimo Moratti, patronul lui Inter.

"Nu este adevărat că Moratti m-a contactat. Am semnat prelungirea contractului cu Şahtior şi nu văd de ce aş vrea să plec de aici. Am o echipă bună, un public fantastic şi un preşedinte extraordinar. Am o echipă tînără şi nu are sens să schimb lucrurile. Este greu să găseşti persoana care să-i ajute pe tinerii fotbalişti să crească.

Dacă voi mai reveni la Inter? Nu se ştie niciodată în viaţă, dar cred că vor găsi pe cineva mai entuziast şi disponibil. Mie îmi place să-mi respect contractul. Vreau să-mi respect preşedintele. Noi în fiecare an creştem ca echipă şi club. Nu voi pleca de la Şahtior", a spus Lucescu, conform Mediafax.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
hanibal
hanibal  •  17 Aprilie 2013, 08:05

De ce sa plece la Inter? Acolo jucatorii sunt primadone, daca nu le convine ceva la antrenor fac tot posibilul sa-l dea afara. A mai patit-o Mircea cu Inter. Si pentru ce sa se agite sa resusciteze o mare echipa? El e deja cunoscut si respectat pe plan european. Sa atea acolo unde e sigur ca poate face performanta, la Shahtior. Bafta nea Mircea in continuare, eu cred ca in 1-2 ani o sa prinzi o semifinala de Chioampions League.

mihrp
mihrp  •  17 Aprilie 2013, 01:14

Halagian a spus mai demult ca, daca i s-ar propune sa fie antrenor la Inter, ar pleca pe jos pana la Milano.

rodulpamantului
rodulpamantului  •  16 Aprilie 2013, 23:02

Degeaba ai trait si ai antrenat numai in locuri "caldute". Daca esti antrenor, du-te si antreneaza o echipa mare si demonstreaza ca esti un nume. Este o provocare, dar merita. Ia exemplul lui Robson si nu mai sta la umbra presedintelui zambaret. Mai ai inca puterea sa iei taurul de coarne.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close