INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Mircea Lucescu nu e surprins de plecarea lui Răzvan Lucescu de la PAOK la Al Hilal: „E un pas înainte, nu unul înapoi”

Imaginea cu Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu care a făcut istorie
Imaginea cu Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu care a făcut istorie

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iunie 2019 20:33

Răzvan Lucescu (50 de ani) a luat hotărârea de a o lăsa pe PAOK Salonic, cu care a câștigat eventul în sezonul trecut, pentru a da curs unei oferte din Arabia Saudită, de la Al Hilal. Mircea Lucescu e complet de acord cu decizia luată de fiul său. 

„E o decizie absolut normală. Absolut normală! Având în vedere că o echipă calificată în Liga Campionilor nu se gândeşte să mai facă un salt încercând să aducă nişte jucători care să le permită să joace în grupele Ligii...

Cred că şi-a făcut datoria acolo. E un pas înainte, nu un pas înapoi”, a spus Mircea Lucescu, la TV Telekom Sport. 

Răzvan Lucescu și-a anunțat vineri plecarea de la PAOK Salonic, la o lună după ce a cucerit eventul alături de superputerea din Grecia. Răzvan Lucescu a strâns 94 de meciuri la PAOK, bifând 68 de victorii, 12 egaluri și 14 înfrângeri. 

lucescu jr. merge la o ECHIPĂ DE VEDETE

Al Hilal e cel mai titrat club din Arabia Saudită, având 15 campionate câștigate, 8 Cupe ale Arabiei, 13 Cupe ale Prințului și două Ligii ale Campionilor Asiei.

Cei mai importanți jucători sunt Andre Carrillo (28 de ani), Sebastian Giovinco (32 de ani), Carlos Eduardo (29 de ani) și Bafetimbi Gomis (33 de ani).

Vezi și: OPINIE GSP Adio, performanță! Răzvan Lucescu se retrage din fotbalul profesionist: de ce ne-ar mai păsa?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
gigelos
gigelos  •  30 Iunie 2019, 12:53
Postat de Pierre Tzutzea pe 30 Iunie 2019, 07:57

...le duce grija.

Esti prost facut gramada

dash.berlin
dash.berlin  •  30 Iunie 2019, 10:17
Postat de Pierre Tzutzea pe 30 Iunie 2019, 07:51

"de esti tu stefan eu nu-ti sint muma" si sa mai ii mai ceri sa vina sa moara pentru tara? care tara? Cei doi "luminati" nu mai au tara de mult. Vin sa isi dea cu parerea si apoi pleaca. Ce sa ceri de la un Lucescu senior care au uitat unde s-a nascut. Acest individ era normal sa se retraga in Romania sa preia natioanala dar a spus ca nu mai este tinar ca este batrin. La nici citeva saptamini avea sa plece fara rusine fara vreo scuza direct la turci. Acolo a facut-o compled de oaie si a ajuns pina acolo incit jurnalistii veneau doar pentru 2 minute la conferinta de presa spunind ca nu mai pot asculta bazaconiile acestui antrenor. S-a crezut ca merge la Beshiktas acolo unde ar fi vrut sa ajunga si Razvan. NU s-a ajuns ba din contra i-au dat pas la greu. Si iata cum banul nu are miros iar performanta va ramine doar in capul lui Lucescu sr. Cum sa spuna altcumva de fiul sau? Boloni este in Belgia si are coloana vertebrala. Olaroiu se stie ce cacealmale a dat iar in Romania nu va antrena pentru ca nu poate. Are un renume in tari de genul astora cu bani si in Romania o imagine dar nu reala. Ar strica toata imaginea acum. El si Reghe sint glume. NU au staif iar unul ca Radoi dupa ce a aratat si in ce conditii cred ca este cel car va veni cu adevarat. UN om cu coloana are stie sa isi mascheze suferinta sau excesul de zel. Asa ca familia Lucescu cred ca vor avea probleme la numaratul banilor si vor fi trasi cu c earcane de nedormit pentru ca ii le duce gr

Traim intr-o lume in care banii fac diferenta...familia Lucescu nu trebuie acuzata pt alegerile facute. Toti am fi facut la fel daca am fi avut sansa sa o facem :)

dash.berlin
dash.berlin  •  30 Iunie 2019, 10:15
Postat de energydrik pe 29 Iunie 2019, 23:03

Pacat, a facut minuni in Grecia si nu e un campionat atat de slab. E cotat pe locul 10 in Europa de FIFA ca si puncte, peste Belgia, Rusia, Ucraina, Cehia etc. Probabil, banii oferiti de camile au reusit sa ii intunece gandirea ca altfel nu imi explic!

Probabil conducerea lui PAOK nu a fost de acord sa faca transferurile care i-ar fi garantat lui Razvan un parcurs decent in UCL...de asta s-a ajuns la un divort intre el si greci.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează