INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ŞAHTIOR

Mircea Lucescu s-ar potrivi de minune ca antrenor al Stelei » Ce îl face compatibil cu Gigi Becali :)

Mircea Lucescu nu-şi alege singur jucătorii pe care echipa sa îi transferă
Mircea Lucescu nu-şi alege singur jucătorii pe care echipa sa îi transferă

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 26 aprilie 2012 10:21

Mircea Lucescu a spus în trecut că ar fi dispus să antreneze Steaua şi să lucreze cu Gigi Becali. Filozofia pe care o are Il Luce în materie de transferuri s-ar potrivi de minune cu cea existentă în Ghencea

"Eu nu mă ocup de transferuri, sînt întrebat şi îmi spun părerea, dar nu propun eu jucători, să fie clar! Eu spun că am nevoie de un jucător pe un post, îmi este propus un jucător, iar eu spun dacă poate sau nu să joace la Şahtior. E mai bine aşa, e un raport pe care eu l-am întîlnit în fotbalul italian şi pe care am încercat să-l impun şi aici", a spus Mircea Lucescu la Dolce Sport.

Steaua transferă jucători după gusturile lui Gigi Becali, antrenorii neavînd nici un cuvînt de spus în privinţa achiziţiilor.

Antrenorul Şahtiorului a vorbit şi despre o eventuală revenire în campionatul Turciei: "Nici în Turcia nu m-aş întoarce, pentru că acolo la doi ani se schimbă preşedintele şi fiecare preşedinte nou vrea să fie protagonist, vrea să devină mai important decât jucătorii şi antrenorii. Ce va face primul lucru? Îl va da afară pe antrenor şi va aduce un  alt tehnician, pe care să-l controleze".

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (16)
catalinantoneanu
catalinantoneanu  •  26 Aprilie 2012, 14:14

ce-l face compatibil cu Becali? aroganta si prostia...

sapcarosie
sapcarosie  •  26 Aprilie 2012, 12:45
Postat de starchild pe 26 Aprilie 2012, 11:08

Nu exista etinia 'rroma', ungure. Ei sunt 'ti gamge', doar pentru ca vor ei sa-i strigam 'rromi' ca sa murdareasca numele si identitatea poporului roman, asata nu-i face 'rromi'

Ca fapt divers , nu sant ungur. Atunci tigani. Doar ca-mi suna mie urat in urat ,tigan, deasta am zis rrom. Si mai ia-ti un chill frate . Scuza-ma ca te-am agitat. :)

wollt
wollt  •  26 Aprilie 2012, 11:47
Postat de starchild pe 26 Aprilie 2012, 11:42

Nu mai exista sud, nord, vest, est, exista Romania si exista romani,si trebuie sa invatam sa ne protejam tara si valorile, impotriva excremetelor ca tine, care traseaza granite si incearca sa scindeze spiritul romanesc, in bucati usor de asimilat de traturile vestice.

da . ai dreptate ... reprezinti fix tu "spiritul Romanesc" .. _____ o zi buna iti doresc . _ ps. de la fotbal ai delirat spre tratate .... medicamente medicamente ..

Vezi toate comentariile (16)
Comentează