INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ŞAHTIOR DONEŢK

Mircea Lucescu se plînge de jucătorii brazilieni: "N-au principii, e dificil să lucrezi cu ei"

Articol de - Publicat joi, 31 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 iulie 2014 21:32

După ce 6 sud-americani ai lui Şahtior au "dezertat" în Elveţia, întorcîndu-se o săptămînă mai tîrziu, Luce îi critică: "Nu sînt educaţi să-şi respecte contractele"


Lucescu îi are înapoi pe toţi "fugarii", brazilienii Costa, Teixeira, Fred, Ismaily şi Dentinho, plus argentinianul Ferreyra, dar spune ce are pe suflet.

"Îi iubesc şi îi apreciez, dar nu sînt profesionişti. E dificil să lucrezi cu ei. Nu sînt educaţi să-şi respecte contractele, iar unii n-au principii", i-a criticat antrenorul lui Şahtior în revista clubului. "Toată Europa se plînge de ei. Şi eu am mai avut probleme în trecut cu Matuzalem şi Elano".

Bernard întîrzie, "Nem ne ia de proşti"
Luce, care a dezvăluit că "Bernard e deja în întîrziere, i-am dat două săptămîni în plus de pauză după Mondial, trebuia să vină pe 28 iulie, dar încă nu a apărut", s-a plîns şi de un alt caz: Wellington Nem, pe care l-a luat vara trecută de la Fluminense cu 9 milioane de euro. "A fost mai mult accidentat, a fost operat la genunchi, nici nu ştiu exact ce poate, după care Fluminense vrea să-l ia înapoi gratis. Ne ia de proşti, dar eu voi face totul ca să salvez echipa noastră".


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
spivak
spivak  •  01 August 2014, 13:44

Păi cine e de vină că Luce a dat 9 milioane pe el?

madskills
madskills  •  01 August 2014, 06:59
Postat de chiramihai pe 31 Iulie 2014, 19:03

Da ! De faptul ca ai creier cat o nuca si esti frustrat ca n-ai realizat nimic in viata :)))))))))

frustrat ca intru pe un forum sa-mi spun parerea intr-o mod civilizat? Pai mai spune-mi un antrenor care il avea pe Ronaldo Nazario in lot si care a fost de-a dreptul ridicol. Ce a realizat Lucescu in vest? O cupa Uefa cu o echipa cu buget de 150 de milioane pe an??? De doua ori optimile CL in conditiile in care pana si echipe ca Nicosia (daca nu ma insel, oricum una din Cipru) au ajuns mai sus?? Ai vazut tu vreodata sa faca Pep sau Carlo circ cand e vb de arbitraj? Eu nu l-am vazut de 2 ori pe Lucescu in toata cariera sa zica: Da, a fost vina MEA !! Mereu gasea cate o scuza. Si asta poate sa ti-o zica orice om obiectiv. De aia a ramas la Sahtior, in fotbalul mare nu avea loc

chiramihai
chiramihai  •  31 Iulie 2014, 19:05

De Rui Duarte va mai amintiti ca intarzia cate 0 luna de la antrenamente ????? Va mai trebuie exemple ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează