INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANJI - ZENIT 4-0

Mircea Lucescu și-a certat jucătorii după umilința cu Anji, 0-4: ”Mi-e rușine!”

Lucescu a ratat un obiectiv: Cupa Rusiei
Lucescu a ratat un obiectiv: Cupa Rusiei

Articol de - Publicat sambata, 29 octombrie 2016 00:00

Mircea Lucescu și-a certat jucătorii în vestiar, după cel mai umilitor eșec suferit de Zenit în ultimii 13 ani: ”Trebuie să tragem concluzii și să învățăm din lecția primită joi”.

Mircea Lucescu nu va uita multă vreme primul său eșec în Rusia. Anji nu doar că a eliminat-o din "optimile" Cupei pe Zenit, dar a și umilit-o.

"Rezultatul este rușinos pentru mine și pentru jucători. Am avut o discuție lungă în vestiar. Trebuie să analizăm urgent ceea ce am greșit, să învățăm din lecția primită. Mă deranjează și că nu știm să pierdem cu demnitate", s-a plâns antrenorul român.

Il Luce nu a mai dat vina pe arbitraj, deși "centralul" Moskalev l-a eliminat eronat pe Kerjakov, care nu l-a faultat pe Budkovski în minutul 58, atacantul gazdelor simulând contactul!

Portarul lui Zenit evitase prin intervențiile sale o înfrângere mai răsunătoare. "Ai fost isteț, dar știi că n-a fost niciun contact", i-a transmis zâmbind amar Il Luce, în zona mixtă, lui Budkovski, autorul unei "duble".

"Meciul s-a terminat după eliminarea portarului. Ne-am pierdut calmul și organizarea, am comis erori neobișnuite în apărare"
Mircea Lucescu, antrenor Zenit

9-19a fost raportul șuturilor spre poartă (4-7 cadrate) în defavoarea echipei lui Lucescu

1-7era cel mai recent K.O. al lui Zenit la cel puțin 4 goluri diferență, cu Dinamo Moscova, pe 10 mai 2003

7luni și jumătate au trecut de la precedentul meci în care o echipă a lui Lucescu primea 4 goluri, Dnepr - Șahtior 4-1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează