INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Mircea Lucescu și-a ieșit din minți după ultima partidă: "Aceste lucruri au început când am urcat pe prima poziție"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2017 15:25

Zenit St. Petersburg, echipa lui Mircea Lucescu, a pierdut în etapa a 19-a din Rusia, contra lui Amkar, scor 0-1.

Antrenorul român a răbufnit la conferința de presă de după meci: "E dificil să vorbești după un astfel de meci. Gazdele au adoptat tactica corectă pentru a obține un rezultat pozitiv. Felicit adversarii.

Dar trebuie să repet faptul că de fiecare dată când suntem arbitrați de oameni din Moscova, avem de suferit. Aceste lucruri au început când am urcat pe prima poziție, după partida cu Spartak. Jucătorii mi-au spus că am avut un gol perfect valabil și un penalty clar la Dzyuba."

Zenit Sankt Petersburg ocupă poziția secundă în Rusia, la egalitate de puncte, cu TSKA Moscova și la 5 puncte distanță de liderul Spartak Moscova.

Câștigătoarea campionatului se califică în grupele Champions League, în timp ce ocupanta poziției secunde merge în play-off-ul competiției.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
121977924980296
Marinescu Johnny  •  12 Martie 2017, 19:08

Nea Mircea Lucescu are dreptate . Frustratii care comenteaza de obicei impotriva lui sunt cei care tin cu echipa comunistilor . In palarie il doare pe Mircea de voi amaratilor .

887888274661367
Pompiliu Bota  •  12 Martie 2017, 18:37

Nea Mircea, ai uitat de ghinion si de tramvai. Farasu sovietic e gata ! Si grecii au pregatit un faras pentru X man (azi 0 - 1 cu nime-n drum).

balauru48
balauru48  •  12 Martie 2017, 17:37

Nea Mircea, ai fost "furat" peste tot unde ai antrenat. Esti un fel de Reghecampf. Sunt de vina jucatorii, arbitrii, suporterii, oamenii de serviciu. Mai putin tu. Te faci de ras cu declaratiile astea.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează