INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO Învins la debut! Rădoi a început cu stângul mandatul din Arabia Saudită

Mirel Rădoi, în dreapta // sursă foto: Twitter @ Al-Tai
Mirel Rădoi, în dreapta // sursă foto: Twitter @ Al-Tai

Articol de - Publicat vineri, 27 ianuarie 2023 20:39 / Actualizat vineri, 27 ianuarie 2023 20:46

Al-Tai, noua echipă a lui Mirel Rădoi (41 de ani), a fost învinsă la primul meci cu antrenorul român pe bancă, 1-2 cu Al Shabab.

Rădoi a început cu stângul mandatul de la Al-Tai. Astăzi, în etapa 18 de campionat, elevii românului au pierdut în fața celor de la Al Shabab, locul 3 în liga saudită, scor 1-2.

Echipa lui Rădoi a deschis scorul în minutul 9, gol Amir Sayoud pe contraatac, dar oaspeții au întors scorul până în minutul 38 cu „dubla” brazilianului Carlos Carvalho.

Acuzații grave la CS Dinamo: „Dănuț Lupu a dat în mine, m-a înjurat și scuipat! Merg la poliție!” » Lupu a reacționat halucinant: „Ha-ha-ha. E nebun”
CS DINAMO
Acuzații grave la CS Dinamo: „Dănuț Lupu a dat în mine, m-a înjurat și scuipat! Merg la poliție!” » Lupu a reacționat halucinant: „Ha-ha-ha. E nebun”

Al-Tai, învinsă de Al Shabab la primul meci cu Mirel Rădoi pe bancă

Al-Tai a fost mai periculoasă în a doua parte, 4-1 raportul șuturilor, dar nu a putut egala. Ajunge astfel la 4 înfrângeri consecutive și rămâne pe locul 9 în campionat.

Mirel Rădoi este la primul mandat de antrenor în afara țării. Anterior le-a mai pregătit pe FCSB, România U21, naționala de seniori a României și CSU Craiova.

Pentru Al-Tai urmează un meci cu Al-Ittihad, acasă, pe 4 februarie.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

La 371 de zile de la accidentare, Ianis Hagi e apt de joc! E în lotul echipei pentru meciul de mâine + Gol superb la antrenament

Dani Alves e „foarte popular în închisoare”: dă autografe și stă în celulă cu un deținut pe nume Coutinho

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
DMA87
DMA87  •  27 Ianuarie 2023, 22:04

Ce putea sa facă la primul meci, intr-un timp atât de scurt? Să îl lăsăm câteva meciuri și după aceea să ne dăm cu părerea despre cum joacă echipa. Că oricum doar asta stim să facem noi românii. Lăsați omul in pace să își vadă de treaba lui liniștit. Baftă, Mirel Radoi!

VanBasten
VanBasten  •  27 Ianuarie 2023, 21:42

De abia astept sa vad meciul lui Radoi cu Al-Ittihad. Imi iau doua shaorme, doua ayran si o tava de baclavale sa am ce baga in timpul meciului. O sa fie un duel tactic interesant.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează