INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

FOTO Mitriță a lăsat SUA pentru ea! Cum arată superba soție a fotbalistului

Articol de GSP - Publicat joi, 08 octombrie 2020 17:36 / Actualizat joi, 08 octombrie 2020 18:20

Transferul lui Alexandru Mitriță, 25 de ani, de la New York City la Al Ahli vine într-o perioadă surprinzătoare: atacantul era în formă la echipa americană și avea patru goluri marcate în ultimele două meciuri.

Totuși, oficialii echipei din SUA au fost de acord să îl împrumute până în 2022 la Al-Ahli, echipa din Arabia Saudită având și opțiunea de a-l transfera definitiv.

Un rol important în acest transfer l-a jucat și Alessia, soția fotbalistului oltean. Aceasta este însărcinată și s-a întors în România din cauza numărului ridicat de cazuri de COVID-19 din SUA. Restricțiile impuse de autoritățile din România nu îi permit lui Mitriță să se întoarcă în țară din motive personale fără să stea în carantină 14 zile. La fel s-ar întâmpla și la revenirea în SUA. 

Alesia Mitriță
Alesia Mitriță
Alesia Mitriță
Alesia Mitriță
Alesia Mitriță
+27 FOTO

Pandemia Covid-19, cauza decisivă a transferului

Mitriță și-a dorit să fie mai aproape de soție, prin urmare a cerut un transfer la o echipă dintr-o țară care i-ar fi permis mai ușor să călătorească și să fie alături de Alessia.

„Nu știm cât timp vor dura aceste restricții de circulație, așa că, dintr-o perspectivă umană, am vrut să îi respectăm dorința de a fi mai aproape de familie”, a confirmat David Lee, directorul sportiv al New York City.

În prezent, Mitriță se află cu naționala României în Islanda, după care va merge în Arabia Saudită pentru a face vizita medicală și a se alătura noii sale echipe.

Citește și alte știri despre Mitriță:

OFICIAL Alexandru Mitriță a ajuns la o nouă echipă! Unde l-a cedat New York City

Alexandru Mitriță, foarte aproape de un transfer surprinzător! Antrenorul a confirmat discuțiile, arabii i-au făcut videoclip de prezentare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
837721739960910
Ionel Kocks  •  09 Octombrie 2020, 11:10

Mitrita du-te si te angajeaza la al...sau cum naiba se numeste echipa aia de arabi, acolo Poti sa-ti tii nevasta in mofturi,sa ai grija de ea, ca de fotbal, esti doar un circar (angajat nu jucator)pt fotbalul romanesc...Nu o lua ca pe o jignire, ci doar ca pe o Trezire la realitate.defapt toti au fost Varza aseara,imi Venea sa sparg televizorul,de ciuda ca am pierdut si timpul sa-mi vad echipa nationala,ce-am vazut in jocul vostru!parca avea-ti pietre in picioare, nu a-ti reusit o pasa buna de jumatea terenului si totul parea lesinat in jocul vostru.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează