STRANIERI  ·  DINAMO

MKS Cracovia - Lechia Gdansk 2-0 // VIDEO Sergiu Hanca, gol dedicat lui Patrick Ekeng: „În fiecare an de când nu mai este joc pentru el”

Luni, 06 Mai

Sergiu Hanca, 27 de ani, a înscris aseară din penalty pentru MKS Cracovia, în minutul 74 al meciului cu Lechia Gdansk, 2-0 final.

Azi, 6 mai, s-au făcut 3 ani de când Patrick Ekeng, fostul jucător al lui Dinamo, a murit din cauza unei probleme cardiace în timpul meciului cu Viitorul.

Fostul său coleg Sergiu Hanca (27 de ani) nu l-a uitat și în fiecare an îi dedică un gol „special”, el înscriind de fiecare dată în apropierea acestei zile comemorative.

„Ştiam că este etapa închinată lui. În fiecare an de când el nu mai este eu mi-am promis să joc pentru el. Măcar atât pot să fac. A fost îngerul meu, mereu. Am înscris în toţi aceşti 3 ani.

Nu este deloc uşor să îţi auzi colegul cum îşi dă ultima suflare şi tu efectiv să nu poţi să faci nimic. A fost şi încă este tragic. Îl vedeam mereu cu familia în oraş, tot timpul fericit. Era cel mai fericit coleg pe care îl aveam. Îl auzeam în fiecare noapte în cantonament, vorbea la telefon până la 1 noaptea, mereu fericit. Mi-a fost foarte greu să trec peste acea tragedie”, a mărturisit Hanca pentru TV Telekom Sport.

+5 FOTO

Pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului Dinamo - Viitorul 3-3, Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon la scurt timp după ce a intrat pe teren. Ambulanța Puls aflată la stadion l-a transportat direct la Spitalul Floreasca, fără ca un cadru medical să îi facă manevre de resuscitare, deși fotbalistul se afla în stop cardio-respirator. Acesta a decedat la spital. În urma autopsiei s-a constatat că jucătorul camerunez a decedat din cauza unei probleme cardiace.

CLUBUL DINAMO A POSTAT PE FACEBOOK UN VIDEO ÎN AMINTIREA MIJLOCAȘULUI PATRICK EKENG

26de ani avea Patrick Ekeng în momentul în care a decedat pe terenAndra cere mii de euro per apariție. Ce s-a aflat despre momentul dedicat lui Halep

Libertatea

Comentarii (1)

ios_ge  •  06 Mai 2019, 12:20

Rest in peace Patrick !

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1

FC Botoșani - FC Voluntari

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Clinceni - CFR Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1