INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

"Motanul" nu a uitat de Steaua: "Are forţa necesară să treacă de Ajax!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 22 decembrie 2012 18:21

Fostul atacant al Stelei, Bogdan Stancu, nu este foarte mulţumit de tragerea la sorţi din Europa League şi de faptul că fosta sa echipă a căzut cu Ajax, însă spune că jucătorii de acum au valoarea necesară de a-i elimina pe olandezi.

"Cred că Steaua are forţa necesară pentru a trece de Ajax, însă nu a picat bine, deoarece şi olandezii au o echipă valoroasă, plină de tineri. Sincer, nu mi-aş fi dorit să fie Ajax pentru Steaua, dar cred că se pot califica", a declarat Bogdan Stancu pentru Dolce Sport.

"Motanul" spune că Steaua nu a mai avut o asemenea echipă din 2006:  "Steaua nu a mai fost aşa de valoroasă de cînd a jucat semifinala de Cupa UEFA. Campioni vor fi, însa trebuie să demonstreze şi-n Europa, pentru că acolo este important. Bineînţeles că mă bucur pentru ei, am fost la Steaua şi mi-a rămas în suflet".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
andystar
andystar  •  23 Decembrie 2012, 15:31
Postat de tigruzzu pe 23 Decembrie 2012, 01:58

mai bine rontai covrigi decat sa arati lumii ca esti bleg...

De cate ori trebuie sa trag apa, ca sa dispari?

tigruzzu
tigruzzu  •  23 Decembrie 2012, 01:58
Postat de andystar pe 22 Decembrie 2012, 22:22

E mai bine sa taci si sa fii luat de prost decat sa vorbesti si sa confirmi ca esti !

mai bine rontai covrigi decat sa arati lumii ca esti bleg...

andystar
andystar  •  22 Decembrie 2012, 22:22
Postat de tigruzzu pe 22 Decembrie 2012, 21:49

Pai, ce sa spun? Pe tine toata lumea te asculta. La radio Cadena Ser. Esti Costel-voce de aur, dar canti... la clape. Mergi de-ti ia niste covrigi, cat n-a inchis la butic.

E mai bine sa taci si sa fii luat de prost decat sa vorbesti si sa confirmi ca esti !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează