INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

"Motanul" rănit » Alarmă, Piţurcă! Bogdan Stancu a suferit o mică ruptură musculară la umărul stîng

Stancu (dreapta) este golgeterul lui Orduspor în acest campionat, cu 8 reuşite în 22 de meciuri (1.730 de minute)
Stancu (dreapta) este golgeterul lui Orduspor în acest campionat, cu 8 reuşite în 22 de meciuri (1.730 de minute)

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 martie 2013 19:27

Accidentat în timpul meciului Ordu - Karabuk 3-2, vîrful "naţionalei" ar putea lipsi două săptămîni şi ar fi incert pentru "dubla" cu Ungaria şi Olanda.

"Mă doare foarte tare umărul. Astăzi voi face o rezonanţă magnetică pentru a afla exact ce am". Bogdan Stancu nu e prea optimist. Diagnosticul iniţial, pus de doctorii lui Orduspor după meciul cu Karabuk, a fost ruptură musculară la umărul stîng. Azi, atacantul va fi supus unui RMN la spitalul Acibadem din Istanbul, în urma căruia medicii vor ştii exact cît va lipsi Bogdan.

Sîmbătă seară, în minutul 55, Stancu l-a driblat pe fundaşul dreapta al oaspeţilor, care l-a faultat şi s-a prăbuşit peste el. Umărul său stîng, supus unei mari presiuni, a cedat. Iar jucătorul în vîrstă de 25 de ani n-a mai putut continua. Două minute mai tîrziu, a fost înlocuit.

"Nu pare grav, dar probabil va lipsi în următoarele două meciuri ale noastre, cu Elazig şi Gaziantep, pe 10 şi 17 martie", a declarat Hanefi Ceyhan, ofiţerul de presă al lui Orduspor.

Astfel, cu umărul fragil, Stancu devine incert pentru "dubla" echipei naţionale din preliminariile CM 2014, cu Ungaria (22 martie) şi Olanda (26 martie).

Marica se antrenează deja
O veste bună din Germania pentru selecţionerul Piţurcă. Accidentat la menisc la sfîrşitul lunii ianuarie, Marica a revenit sîmbătă la antrenamentele lui Schalke. "Am început alergările şi m-am simţit excelent. Tare dor mi-a fost, mă bucur că totul merge bine", a fost mesajul postat de Ciprian pe facebook.

Marica a făcut şi o mărturisire: "Sancţiunea impusă Ungariei, de a juca fără spectatori cu noi, a fost cea mai proastă decizie, cu care nu sînt de acord. Pentru mine, fotbalul fără fani e zero".

2 este numărul săptămînilor pe care le pierduse Stancu după accidentarea suferită la adductori, pe 10 februarie; a revenit pe 25 februarie, la 2-4 cu Galatasaray

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
cristid.
cristid.  •  04 Martie 2013, 10:22

Oricum Rusescu nu va fi convocat. Va face orice Piturca, il va reinvia pe Cocis, poate pe Mazilu, preferatii lui, numai sa nu il ia pe Rusescu. Nu ii inteleg incapatanarea asta. Sau poate e altceva la mijloc...

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  04 Martie 2013, 08:12

ziarsti sportivi=trage apa!

criticul89
criticul89  •  04 Martie 2013, 02:32

mare pierdere pt romania ! :))))) cu un gol din penalty inscris in ult 4 luni e super in forma acest monstru sacru al nationalei :)))) un titlu de 2 lei, marca ghesepe; numai prosti lucreaza la acest pseudo-ziar :))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează