INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO

Moţi şi Scarlatache au căutat fericirea prin ţări străine, dar au ieşit deja din cupele europene

Articol de - Publicat vineri, 27 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 iulie 2012 18:19

Pînă cînd Dinamo îşi va afla adversarul din play-off-ul Europa League, doi dintre jucătorii "cîinilor" plecaţi în această vară în străinătate au părăsit, deja, competiţiile europene în care au fost angrenate formaţiilor lor.

Mai întîi, Cosmin Moţi a suferit un adevărat şoc în eliminarea echipei lui, Ludogoreţ Razgrad, în faţa croaţilor de la Dinamo Zagreb, în preliminariile Champions League. În tur, bulgarii au fost egalaţi, 1-1, în minutul 90 plus 3. În meciul decisiv, campioana vecinilor de la sud de Dunăre a condus cu 1-0 şi 2-1, a fost egalată la 2, după care arbitrul a indicat 5 minute de prelungire.

Bulgarii au fost supuşi unui asediu, iar croaţii au înscris golul victoriei, cu 3-2, în minutul 90 plus 8! Moţi a intrat în echipa "verzilor" în minutul 88 şi n-a putut stăvili atacurile, culmea!, celor de la Dinamo.

În ceea ce-l priveşte pe Adrian Scarlatache, eroul "cîinilor" din Cupa României, fundaşul marcînd unicul gol al partidei cu Rapid, acesta a ieşit din preliminariile Europa League cu azerii de la Hazar Lankaran.

În Azerbaidjan, Scarlatache şi compania au remizat, 1-1, cu Lech Poznan, iar, în Polonia, aseară, Hazar a pierdut la limită, 0-1. Scarlatache a fost integralist în ambele meciuri, fiind jucător de bază al formaţiei azere.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mitza_messi
mitza_messi  •  27 Iulie 2012, 18:44

domnilor ziaristi nu stiu ce vi se pare asa anormal ca au iesit:|...sunt tari cu fotbal sub al nostru(bulgaria si azerbaidjan)

georgik89
georgik89  •  27 Iulie 2012, 18:36
Postat de cjcata pe 27 Iulie 2012, 18:32

Moti nu a iesit inca :) Merge in play off-ul EL.

a iesit din turul 2 preliminar al ligii campionilor , nu merge in niciun playoff el

cjcata
cjcata  •  27 Iulie 2012, 18:32

Moti nu a iesit inca :) Merge in play off-ul EL.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close