INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Mutare şoc în Premier League! » Presa engleză anunţă: "Costel Pantilimon pleacă de la City şi merge la altă formaţie de top din Anglia"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 21 mai 2014 12:32

Portarul echipei Manchester City, Costel Pantilimon, este dorit de o altă grupare de top din Premier League, care consideră că românul ar reprezenta o concurenţă serioasă pentru Wojciech Szczesny.

Potrivit Football Direct News, cei de la Arsenal au fost impresionaţi de prestaţiile lui Pantilimon în Cupa Angliei şi în Cupa Ligii Angliei.

"Pantilimon este cel mai înalt portar din Premier League şi foarte rar a înşelat aşteptările tehnicianului Manuel Pellegrini, atunci cînd a fost folosit în locul lui Joe Hart.

Conform unei surse din cadrul grupării Arsenal, clubul vrea să găsească o concurenţă serioasă pentru Wojciech Szczesny şi este de părere că Pantilimon este alegerea perfectă. Pantilimon mai are doi ani de contract cu Manchester City, ceea ce îi face pe cei de la Arsenal să creadă că îl pot achiziţiona în vară în schimbul unei sume mici de 3 milioane de lire sterline", notează footballdirectnews.com.

Costel Pantilimon este legitimat la Manchester City din 2011.

Citeşte şi: Mirel Rădoi a fost dat afară de la Al Ain

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
the_gunner
the_gunner  •  21 Mai 2014, 22:10

Ar fi o sansa buna pt Costel sa prinda echipa la noi ! Valoric nu este sub Fabianski ,si cred ca nici sub Szczesny . Pentru AW n-ar exista pericolul sa ajunga in bataia presei ca-l tine pe tusa pe portarul nationalei engleze.Ce remarca site-ul AFC e ca Pantelimon cam greseste la iesirile la cornere ca si Szczesny ,in schimb ultimul e cel mai bun portar din liga la jocul cu piciorul si la situatiile de unu la unu.AW spune ca-l poate folosi oricind ca fundas central !!! Oricum ,exista mai multe sanse la Arsenal pt Pantelimon decit la City. In vizorul lui AW mai e si Beto de la Sevilla impreuna cu Baca de la acelasi club.

radookoo
radookoo  •  21 Mai 2014, 16:42

nu cred ca va merge la Arsenal,Pantilimon castiga bani buni acuma,nu il intereseaza banii ,el vrea sa joace titular,iar la Arsenal nu va pleca,va garantez! Asa mai bine ramane la City!

calin6ca
calin6ca  •  21 Mai 2014, 14:48

Care este socul? Poate pretul cam mic de achizitie, daca chiar se intimpla?!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează