INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

Mutu a comis-o iar! Cum şi-a enervat noul tehnician de la Ajaccio

Mutu s-a relaxat plimbîndu-se cu iahtul în Republica Dominicană, țara de origine a soției Consuelo
Mutu s-a relaxat plimbîndu-se cu iahtul în Republica Dominicană, țara de origine a soției Consuelo

Articol de - Publicat vineri, 04 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 04 ianuarie 2013 01:07

Atacantul român şi-a prelungit vacanţa în Republica Dominicană. Trebuia să revină miercuri în Corsica, dar a telefonat că nu ajunge decît azi.

A schimbat antrenorul la Ajaccio, dar n-a renunţat la vechile obiceiuri. Mutu, care marţi împlineşte 34 de ani, continuă şi în 2013 să sară peste antrenamente, numai că de data asta absentează nemotivat!

Atacantul român şi-a prelungit cu două zile vacanţa, lipsind de la pregătirile echipei lui Emon. "În mod normal, trebuia să fie alaltăieri în Franţa, iar acum n-a mai beneficiat de învoire", a scris Corse-Matin.

Ziaristul Patrick Secchi a confirmat că preşedintele Orsoni nu ştia nimic de Mutu miercuri şi abia ieri ar fi fost sunat de român şi informat că a pierdut avionul şi ar ajunge la Ajaccio în această dimineaţă.

Condiţii în care el nu va face parte din lotul corsicanilor pentru partida de mîine din Cupă, cu Rouen.

Adrian e la a treia escapadă în Hexagon. Pe 26 şi 27 noiembrie a lipsit, cu acordul clubului, înaintea jocului cu St. Etienne (0-0), şi a dat o fugă în Serbia, iar pe 16, 17 şi 18 decembrie (tot învoit) a fost în ţară, s-a întors şi a dat gol cu Rennes (2-4).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
gerula666
gerula666  •  04 Ianuarie 2013, 23:16

Dc dracu nu sa lasa asta MUTU de fotbal? Banii are Consuelo si tatal ei, cred ca, si el are destui... Asi distruge imaginea asa si ii incurca si pe alti. Se vede ca, nu mai are chef de fotbal, a expirat!!..timpul sau :P In loc sa se retraga in glorie, va sfarsi dat in suturi afara de la club.

playmaker
playmaker  •  04 Ianuarie 2013, 13:23

Faina teapa si-au luat astia de la club. Puteau plati u jucator de 5 ori mai putin care sa aiba mai multe reusite decat mutu.

whiteredarad
whiteredarad  •  04 Ianuarie 2013, 12:53

Mare scofala ! Alde Duarte,de la Rapid,intarzia cu lunile..Sa-l amendeze,dar daca il tin rezerva,tot clubul pierde.Orice negativ despre Mutu,face bine in presa de la noi. !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close