INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI

Mutu a dezvăluit ce a aflat despre Chiricheș în vizita pe care i-a făcut-o la Napoli: "Asta mi-au spus Sarri și Giuntoli"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 19:16

Adrian Mutu a vorbit în presa italiană despre vizita pe care i-a făcut-o alături de Cosmin Contra lui Vlad Chiricheș, la Napoli. Căpitanul naționalei a fost integralist, iar Gazzetta dello Sport i-a acordat nota 7, cea mai bună din defensiva napoletanilor.

"Ieri am fost pe San Paolo, la Napoli - Șahtior, alături de selecţionerul României, Cosmin Contra. Apoi, după meci, am luat cina cu Chiricheş. Se simte foarte bine la Napoli.

E un adevărat profesionist. Atât Sarri (Maurizio Sarri, antrenorul lui Napoli - n.r.), cât şi Giuntoli (Cristiano Giuntoli, directorul sportiv - n.r.) mi-au spus doar lucruri bune despre el. Se antrenează ca un profesionsit şi e căpitanul României.

Senzaţia mea e că Napoli vrea să-l ţină, aşa că nu cred că va pleca în ianuarie. E un mare fundaş, iar liniştea din jocul lui e excepţională. Deşi, poate că această siguranţă a sa e şi o limită, pentru că sunt cazuri în care nu ar trebui să-i fie ruşine să degajeze mingea în tribună.

Chiricheş nu mi-a vorbit despre Scudetto, dar eu i-am spus că dacă nu îl vor câştiga anul ăsta, nu-l vor mai câştiga vreodată", a declarat Mutu, la Radio CRC.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
124159791527231
Hristiano Ronaldov  •  22 Noiembrie 2017, 22:29

Ce bijuterie de fotbalist e Marlos si ce panaramă trage de el! Fotbalul este nedrept!

alenb
alenb  •  22 Noiembrie 2017, 21:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează